Neler Yeni

Yardım Türknet Zam Konusunda Türk Telekomu Sollamış Durumda Çare Netspeed !

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Faruk
türknet kullanıyorum bazı günler olmuyor ama her gün oluyor genelde ilk önce bi kere internet kesiliyor bakıyorum modeme birkaç saniye sonra dsl sönüyor ilk kesintiden sonra ayvayı yedik peş peşe 1 dk aralıklarla yüzlerce kesinti oluyor türknete yazıyorum gelip bakıp bişe yok diyip geri gidiyolar admin-reset başlığı altında kopma var diyorlar o kadar ben bi halt anlamadım ranked giriyorum maç ortasında 60 kere dsl gidiyor

Gif Man

80+ Gold
TT mantıklı seçenek olması için önceden aboneliğiniz olup yeni ay da kısa bir süre önce taahhüdünüzü güzel fiyata yenileyince olur.
Ne kadara teklif var ya da sundular ? Şu kadar ay şu fiyat Şu kadar ay şu fiyat şeklinde detay verebilir misin ?

TT'yi Allah Göstermesin Kimseye .

Funny GIF

Bünyamina

80+ Platinum
Dahası  
Güzelce faydalanıyorsan böyle düşünmüyorsun. Tabi herkes için böyle değil maalesef. Evinin 5 metre yanında saha dolabı olup en iyi neti alınca anlıyorsun bir şeyler başardığını. :D
Fiber bile istemedim sadece adsl de olsa kesintisizi kullanayım diye mahalleye saha dolabı talep ettim 2 yıl önce 5 kez talep dilekçesi sundum fiber gelecek diye geçiştirip durdular geçen tekrar fiber altyapısı başvurusu için gittim siz TT müşterisi değilsiniz diye alaycı şekilde konuştular TT gerçekten işini doğru yapamıyor , yapmak istemiyor.

tayurak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Emre Tayurak
Ben turknet kullanıyorum hızım 75mbps kendi sitesinden altyapı sorgulayınca 100mps gözüküyor ama paket değişikliği yaptırmıyor. Başka servis sağlayıcılardan bakınca 1000mbps gösteriyor turktelekom 1 ay önce fiber çektiği için. Şimdi turknet i iptal ettirip hangisine geçmeli sizce 500tl versem bile 100mps verecek, diğer ISS ler 1000mbps vermelerine rağmen.

Gif Man

80+ Gold
Güzelce faydalanıyorsan böyle düşünmüyorsun. Tabi herkes için böyle değil maalesef. Evinin 5 metre yanında saha dolabı olup en iyi neti alınca anlıyorsun bir şeyler başardığını. :D
Saha Dolabının Üstünde Oturuyorsun Tabi İyi Olacak Sorun Oluştuğunda Hemen Çözüm Olur 😅

Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben turknet kullanıyorum hızım 75mbps kendi sitesinden altyapı sorgulayınca 100mps gözüküyor ama paket değişikliği yaptırmıyor. Başka servis sağlayıcılardan bakınca 1000mbps gösteriyor turktelekom 1 ay önce fiber çektiği için. Şimdi turknet i iptal ettirip hangisine geçmeli sizce 500tl versem bile 100mps verecek, diğer ISS ler 1000mbps vermelerine rağmen.
Alt Yapında Sorun Yoksa Geçiş Yap Bende Yapmayı Düşünüyorum .

1720180400063.png

Bünyamina

80+ Platinum
Saha Dolabının Üstünde Oturuyorsun Tabi İyi Olacak Sorun Oluştuğunda Hemen Çözüm Olur 😅

Saha dolabında oluşan sorun genellikle tek bir abonenin olmadığı için hemen çözüme ulaşması peki ? :D

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Beyler ben vodafone 16 mbps kullanıyorum biktim bu illet şeyden altyapı 75mbps vdsl destekliyor çevremdeki binalar hep tt kullanıcısı nasıl yapicam ben

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,325
İsim
BenRoboTdeğilİm
tt a taahhüt yapın rahat edin her ay operatör değiştirmeye bence gerek yok

Gif Man

80+ Gold
Dahası  
Mesaj otomatik birleştirildi:

TT'ye Tahüt Yapacağıma Super Online'a Yaparım Daha İyi .
bende öyle yapayım dedim ama TT'de altyapı 16 mbps destekliyor görünürken Superonline'da 8 mbps destekliyor görünüyor

Top Bottom