Neler Yeni

Türknet zam yapar mı ?

Reyconjeff

80+ Bronze
En son olan zamda kadın bana temmuza kadar zam olmayacak temmuzda olacak demişti ama o dediği zam henüz gelmedi eli kulağındadır diye düşündüm :D

etnetalw

80+ Bronze
Bende fixnette altyapı yok. Bu arada hep soruyorum tekrar sorayım, neden herkese fixneti öneriyorsunuz? Sadece ben değil forumdaki diğer arkadaşlar da fixnet çalışanı olduğunuzu düşünüyoruz.
TT Altyapın varsa kullanırsın hocam.
Bu konuda fixnet önermedim tek? 2. Olarak tbtnet'e önerdim 3. olarak sol altyapıda milleni önermekteyim. 4. Konu olarakta kendim milleni ve tt kullanıcısıyım. Çalışan konusuna gelirsek düşünebilirsin bu kendi fikrin fakat önermek denilce hemen çalışan konuma getiremesin. Eğerki çalışan olsam.(Fixnet inceleme,Fixnet ile alakalı youtube kanalımda incelemesi,Fixnet hız testim vb bunlar olsa bile ben fixnet gine önersem gine çalışan konumuna düşerdim sanırım.) İncelemesi olan biri bile öneri yapsa gine aynı ve en son olarakda her gün bir konu açılıyor 1 konuda tt altyapıda netmax bir konuda fixnet bir konuda atlantisnet bir konuda tt önermektense aynı konularda 2-3 firma belirtmekteyim. Ama atlantisnet altyapısı olan mesela atlantisnet deneyin kullanın derim mesela. Evet soru sordun biliyorum tekrar sordum sorabilirsin ama sorulan sorunun cevabını verdim verilen cevap tekrar sorulması garip değil mi?
Peki sen turknet öneriyorsun ve kullanırsın ve konulardaa görüyorum neden kullanır ve öneriyorsun çalışan olduğunuzu düşünüyorum? Sende hayır çalışan değilsin diyebilirsin veya evet'e diyebilirsin normal bir şey fakat ben kullanmıyor iken sadece belirterek çalışanmısın demen biraz garip değil mi? Kullansam bile denmesi garip iken.

Son düzenleme:

YazılımKafa

80+ Gold
Yakın zamanda TürkTelekom altyapısını kurulum ücreti vs herşeye zam yaptı bu zamdan türknetin de etkilenme ihtimali var mı varsa ne zaman olur zam ona göre aüperonline geçeceğim 303 TL 500 mbps
Mesaj otomatik birleştirildi:

*Süperonline
Superonline ın şuanki fiyatları bence hiç kaçırma. Onlarada yavaştan zam geliyor bence acele et

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Semih Boran
Yakın zamanda TürkTelekom altyapısını kurulum ücreti vs herşeye zam yaptı bu zamdan türknetin de etkilenme ihtimali var mı varsa ne zaman olur zam ona göre aüperonline geçeceğim 303 TL 500 mbps
Mesaj otomatik birleştirildi:

*Süperonline
Az daha ekleyip 1 gbsn paket almak daha mantıklı.

YazılımKafa

80+ Gold

YazılımKafa

80+ Gold
1 gbsn dışında kazık. 100 ile 1000 arasında sadece 100 TL gibi çok az fark var.
Alakası yok. Bu piyasada 100 mbps ucuz, 500 mbps çok ucuz ,1000 mbps bedava. Rakibi tt 100 mbps i 400 e satıyor artık.

YazılımKafa

80+ Gold
Top Bottom