Yardım Türknet'de Başıma gelenler ve destek çağrısı

Reaksiyon skoru
0
Merhaba öncelikle geçen ilk makalemde hangi "ISS" tercih etmem gerektiği hakkında danışmıştım ve çoğu herkes 1gbps kaçmaz diyerek Türknek önerdi.

Şimdi gelelim asıl meseleye 23 haziranda bir abonelik başlattım ve abonelik sonrası yarın ekipler geldi plan yaptılar ve şunu dediler : siyah kutunun yeri karşı duvara alınır ise daha iyi olur bende tamam dedim ve gittiler . daha sonra birkaç gün geçti ve ne haber var ne bir şey hemen yardım hattını aradım ve durumu bildirdim. ve demesinler mi kutu dolu olarak gözüküyor diye meğer ekipler sisteme böyle yazmışlar .

Sonra durumu açıkladım ve bildireceklerini ilettiler ve kapattılar gene birkaç gün geçti ne arayan var ne soran böyle böyle 1 hafta geçti ve şuan ttnet ile olan taahüt bitti ekstra para ödüyorum mecburen internetsiz kalmamak için kısa bir yazı olsun diye detaylı açıklayamadım ama aşağıda yazdığıım herşeyi yaptım ;

İnstagram üzerinden iletişime geçtim ne yazarsam yazayım ilettiklerini bana geri dönüş yapacağız dediler ama şuan akşam olmak üzere gene de haber yok bu arada bir kez değil bayağı yazdım en son mesajıma geri bile dönmediler .

Gelen ekiplerin numarasını aramayı denedim ama ulaşılamıyor birkaç kez aradım . Hatta müşteri hizmetlerine de haber verdim ulaşılamıyor diye ama bir geri dönüş sağlanmadı.

Telefon üzerinden 10 10 ile biten numayı aradım fiber hizmet diye açılıyor . her defasında kutu dolu diye girdiler konuya hemen açıkladım hee tamam diyerek ekiplere ilettik geri dönüş sağlıcaz dediler . bu işlemide bayağı tekrar etttim bana bir kez dönüş sağlayan olmadı . En son aciliyet bidilrisinde bulundum ve ilettiler bunu ama hiçbirşey değişmedi .

Kısaca dımdızlak kaldım ortada beni görmeleri için ne yapmalıyım ? keşke göndermeseydim ekipleri off ! yok mudur daha yetkili ulaşabileceğim burada çalışan ekipler fln varda yardım bekliyorum teşekkür ederim . Bu gibi sorun yaşayanlar daha ne kadar beklemem gerek imza vb atmadım sadece en son e devlet onayı yaptım . Desteğinizi bekliyorum.

bilgisayardan online işlemlere girip destek kaydı oluşturmayı denedinmi veya şikayet var a yaz bana da benzer bi durum yaşatıyolar internete normalde istanbuldan çıkması gereken ip hataydan fln çıkıyor bu yüzden de ping oluşup hızlar düşüyor normalde 15 upload alıyordum destek kaydında düşürdüler arayıp sordum bayram için mi kampanyaydı değil dediler 1 haftaya yükselir diye kapattılar ramazandan bu yana 8 upload ile kullanıyorum teknik ekipteki bazı çalışanlar yetersiz gibi.

Destek kaydı oluşturman gerekiyor, ne zaman destek kaydı oluştursam sorunuma çözüm buldum

Destek kaydı oluşturman gerekiyor, ne zaman destek kaydı oluştursam sorunuma çözüm buldum
Ekran görüntüsü 2023-07-04 180525.png

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

darlamalı ve durumu izah etmeli miyim instagramda ve telefonda konuştuğumda aynı burdaki gibi oluyor helede telefonda kutu dolu değil dediğimde evet burda belitmişsiniz diyerek biz size dönücez diyorlar :(
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bilgisayardan online işlemlere girip destek kaydı oluşturmayı denedinmi veya şikayet var a yaz bana da benzer bi durum yaşatıyolar internete normalde istanbuldan çıkması gereken ip hataydan fln çıkıyor bu yüzden de ping oluşup hızlar düşüyor normalde 15 upload alıyordum destek kaydında düşürdüler arayıp sordum bayram için mi kampanyaydı değil dediler 1 haftaya yükselir diye kapattılar ramazandan bu yana 8 upload ile kullanıyorum teknik ekipteki bazı çalışanlar yetersiz gibi.
sen iyi bağlatabilmişsin ben daha bağlatamadan kapatıyorlar yüzüme :=(

Geri