Abdurrahman Avf
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Hayırlı olsun
Netspeed, Türk Telekom üzerinden veriyor zaten. Türk Telekom'un olduğu her yerde Netspeed, Comnet, Millenicom, TurkNet, Gıbırnet gibi firmaları kullanabilirsiniz. Türk Telekom ve Turkcell Superonline hariç ülke genelinde altyapı döşeyen firma yok ki.Altyapı varsa Burda sadece TT var başkasına geçemiyorum maalesef :')
35 mbps hız için en uygun fiyatı veren firma Comnet, inceleyin derim:mileni daha cazip gelmeye başladı zaten yan binaya 75 gösteriyor bana 35 gösteriyor canımı sıkmaya başlamıştı
Gigafiberiniz yoksa en pahalısı oldu, neresi uygun?yapacak bir şey yok her türlü en uygunu
100mbs mi?100mbps ye kadar veriyo kendi altyapisi varsa 1gbps
bende altyapı varda turknet benim apartmanda 35 gösteriyor. yine her türlü daha ucuzmuş35 mbps hız için en uygun fiyatı veren firma Comnet, inceleyin derim:
Comnet – Ön Ödemeli, Kotasız ve Taahhütsüz Yüksek Hızda İnternet
Türkiye'nin Öncü İnternet Servis Sağlayıcısı. Ön ödemeli, 1000Mbit'e kadar yüksek hızlı, kotasız ve taahhütsüz internetwww.comnet.com.tr
Altyapınıza göre en uygun interneti Gıbırnet'ten alabilirsiniz, 90 TL. Comnet, 99 TL.bende altyapı varda turknet benim apartmanda 35 gösteriyor. yine her türlü daha ucuzmuş
Aradım sordum hepsini. TT hariç bölgemde hizmet veren yokNetspeed, Türk Telekom üzerinden veriyor zaten. Türk Telekom'un olduğu her yerde Netspeed, Comnet, Millenicom, TurkNet, Gıbırnet gibi firmaları kullanabilirsiniz. Türk Telekom ve Turkcell Superonline hariç ülke genelinde altyapı döşeyen firma yok ki.