Neler Yeni

TURKNETE %40 Zam geldi

Enes_dmr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Enes DEMİR
İlgilendiği Kategoriler
Gaming pc
Netspeed, Türk Telekom üzerinden veriyor zaten. Türk Telekom'un olduğu her yerde Netspeed, Comnet, Millenicom, TurkNet, Gıbırnet gibi firmaları kullanabilirsiniz. Türk Telekom ve Turkcell Superonline hariç ülke genelinde altyapı döşeyen firma yok ki.
Mesaj atıyorlardı hiçbir şekilde üçretimiz artmıyacak diye niye böyle yaptılar, seviyordum üçreti artmadı diye onunda arttı nasıl olacak böyle :(

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Tamam fiyat ülke şartlarından dolayı yükselebilir de, TT ile aynı fiyatlara gelmişsiniz :D Sadece sözleşme yok. Ve şimdi bu fiyata sözleşmeli alanlara fiyat garantisi var, gelecek yıl bir zam gelirse bundan etkilenmeyecek. Kusura bakmasın dünya kadar reklamın parasını müşterilerine yansıtmak yerine müşterilerini memnun etmeye çalışsalardı.

1646132251511.png

1646132295228.png

DejavuKing

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Furkan Emre Asım

FRAX

80+ Bronze
En İyi Cevap
1

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Tek avantaji taahudunun olmamasi kaldı sanırım :)
Sözleşme varsa seneye gelecek zamdan da etkilenmezsin yani belki bir artısı artık kalmadı.

Hizmeti kötü ama turknet en hizlı operatör secildi
Sadece hat kalitesi iyi kişilere internet verirsem tabi seçilirim. Marmara bölgesinden sonra bir ping değerlerini karşılaştırın bakalım hangisi daha iyi hizmet veriyor :) ADSL kullanıcısı olmayan firmada hızın yüksek olması gayet doğal.

DejavuKing

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Furkan Emre Asım
Sözleşme varsa seneye gelecek zamdan da etkilenmezsin yani belki bir artısı artık kalmadı.

Sadece hat kalitesi iyi kişilere internet verirsem tabi seçilirim. Marmara bölgesinden sonra bir ping değerlerini karşılaştırın bakalım hangisi daha iyi hizmet veriyor :) ADSL kullanıcısı olmayan firmada hızın yüksek olması gayet doğal.
+ Muhatap yok :) . Tt de en azindan arayip derdimizi anlatabiliyorduk

ŞahinBaşaran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,017
İsim
Şahin Şahin
Türknet kullanıyorum memnun gibiyim ama bu son zamlar biraz fazla geldi bundan dolayı gıbırnet netspeed veya millenicom geçmeyi düşünüyorum bu firmalarda zam yapacak ama türknet kadar yaparlar mı bilmiyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Mehmetcan Aydın
Benim superonline 100mbps, 129 tl.

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
Bizde turknete geçeceğimiz gün zam geldi.
yine murphy kanunları şaşırtmadı.

brutal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
berat
Şuan aktif sözleşmesi bulunan kullanıcılara etkilenmiyor bu fiyat. Yeni müşteriler için.

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
GigaFiber kullanıyorum, hala resmen bedava. Onun dışındaki ADSL/Vdsl paketler için pahalı. Ama bu demek değil ki kullanılmaz. Türk Telekom hala gözümde rezil bir firma. Diğer firmalar da bölgenizde iyi hizmet veriyorlarsa ilk öncelikleriniz arasında olmalı zaten.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şuan aktif sözleşmesi bulunan kullanıcılara etkilenmiyor bu fiyat. Yeni müşteriler için.
O fiyat halihazırda kullananlara 1 haziranda yansıtılacak

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,737
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
TurkNet kullanmayı düşünüyordum. Artık düşünmüyorum sanırsam Comnet kullanacağım.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Tamam fiyat ülke şartlarından dolayı yükselebilir de, TT ile aynı fiyatlara gelmişsiniz :D Sadece sözleşme yok. Ve şimdi bu fiyata sözleşmeli alanlara fiyat garantisi var, gelecek yıl bir zam gelirse bundan etkilenmeyecek. Kusura bakmasın dünya kadar reklamın parasını müşterilerine yansıtmak yerine müşterilerini memnun etmeye çalışsalardı.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Taahhüt yapmaktansa 200 lira öderim daha iyi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,190
Üyeler
161,270
Son üye
Ahmetbe2