Neler Yeni

Türknete geçeceğim sizce geçiyim mi ?

Cihangir

80+ Gold
Bugün baktım alt yapıma 1000Mbps internet gelmiş ailem den bir kaç kişi bazı komşularının yaptırdığını ve mağdur olduklarını dile getirdiler size de sormak istedim ne yapayım ?
1000 mbps varsa al ben 100 mbps kullanıyorum oyundayken twitch ten 4 yayın izliyorum

gsonex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Emre Turan
Ben türknetle kötü bir geçmişe sahibim, şanssız olduğumu bir kez daha şans vermeyi düşünüyorum. Fakat memnun olmadığım bir nokta vardı hiçbir şekilde müşteri temsilcisine bağlanamıyordum çünkü öyle bir çağrı merkezleri yoktu bana daha sonra dönüş yapıyorlardı. Şuan aradığımda beni karşılayacak çağrı merkezi var mı yoksa bu hala böyle mi devam ediyor?
Uygulamadan desteğe bağlanabiliyorsun direkt de yardımcı oluyorlar telefonla aramak boş yani olmasa da olur birkaç kopma sorunu yaşamıştım ilk bağlattığımda uygulamadan destek taleplerim hemen halledilmişti o yüzden bu konuya da açıklık getirmiş olalım

Eframes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Coşkun Güngör
2 yıldan fazla kullanıyorum kendi sattığı modemi almıştım ilk başlarda kurulum problemi yaşamıştım binadan ötürü şu an da 75/8 alıyorrum temiz güzel memnumum 1000 mb alt yapısındaysan kaçırma ...Arkadaşını Getir kampanyasından yararlanmak için bu kodu kullanabilirsin BQK37VG73XUY ilk faturanı ödedikten sonraki 2. ay ücretsiz olur

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
742
İsim
Furkan
bende geçmeyi düşünüyordum türk telekom kullanıyorumda çok fazla şikayet duydum. özellikle hız problemleri ilk bağlattığında iyi sonradan hız düşüyormuş filan. + olarak destek sıkıntısı varmış sorun olunca türktelekoma iletiyolarmış ama türktelekomda önce tabikide kendi müşterilerine baktığı için sorunlar geç çözülüyormuş. gibi çok fazla şikayet duydum. türknetin kendi altyapısı varsa onu bilmiyom. ama türktelekom altyapısından bu şekilde şikayetleri çok duydum benim internetimde kesinti olmaması gerek işim internetten o yüzden. türktelekom devam edicem gibi. bide türknete yakında zam gibi bir duyum aldım. yıl bitmeden taahütlü türktelekom alırsam sanırım aynı fiyata denk gelir yıl başından sonra :D

Yasinn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,362
İsim
.
Kendi altyapısı sorunsuz, kullanıyorum ve tavsiye ederim ancak tt altyapısını tavsiye etmiyorum.

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
742
İsim
Furkan
Kendi altyapısı sorunsuz, kullanıyorum ve tavsiye ederim ancak tt altyapısını tavsiye etmiyorum.
bende türktelekom alt yapısından var çok şikayet var ondan geçmeye korktum türktelekom 6 yıldır kullanıyorum sanırım devam edicem. türknet kendi alt yapısı gelirse geçerim anca yoksa çıkan sorunların çözümü çok uzun sürüyormuş internet hız problemleri çok oluyormuş

Yasinn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,362
İsim
.
bende türktelekom alt yapısından var çok şikayet var ondan geçmeye korktum türktelekom 6 yıldır kullanıyorum sanırım devam edicem. türknet kendi alt yapısı gelirse geçerim anca yoksa çıkan sorunların çözümü çok uzun sürüyormuş internet hız problemleri çok oluyormuş
Bende çevremden duydum bu sorunları TT'de kalmanız en iyisi.

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
742
İsim
Furkan
Bende çevremden duydum bu sorunları TT'de kalmanız en iyisi.
aynen bende öyle düşünüyorum. normalde 100 mbps türktelekomda bana 250 tl ilk yıl 2.yıl 270 dediler. zaten yıl başından sonra türktelekoma zam yaparlarsa hemen hemen 50 60 gelir minimum. benim yaptığım taahütle arasında 20 30 kalır oda zaten müşteri hizmetleri iyi diye vermiş olurum :D şimdilik 2 yıl daha bu şekilde giderim sonra bakarım türknet gelirse geçerim

Yasinn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,362
İsim
.
aynen bende öyle düşünüyorum. normalde 100 mbps türktelekomda bana 250 TL ilk yıl 2.yıl 270 dediler. zaten yıl başından sonra türktelekoma zam yaparlarsa hemen hemen 50 60 gelir minimum. benim yaptığım taahütle arasında 20 30 kalır oda zaten müşteri hizmetleri iyi diye vermiş olurum :D şimdilik 2 yıl daha bu şekilde giderim sonra bakarım türknet gelirse geçerim
Risk almaya değmez. Umarım Tukrnet altyapısı gelir sizede.

Top Bottom