Yardım Türknete geçicem yardım edin

Eyupucr

80+
Reaksiyon skoru
6
Alt yapım 89 Mbps destekliyo vdsl. Eve kablo çekili vaziyate önceden Digitürk kulanıyodum kapattım. Modemi kendimmi almam mantıklı kiralamak mı mantıklı (ücreti ne kadar bilgisi olan yazabilirmi) yoksa gelen ekipten satın almakmı mantıklı. Türk net belirtiği hızı veriyomu yardımcı olabilir misiniz kendim almam mantıklı isemodem önerebilir misiniz? Her hangi bir bilginizvarsa yardımcım edin

Selam dostum yaklaşık 1.5 senedir kullanıyorum çokta memnunum verdiği hızı kesintisiz aynen veren tek firma bence. Modem konusunda ben 1 sene peşin üyelik aldım bana fiberli ücretsiz modem verdiler hiçbir ekstra ücret ödemedim 1 sene sonunda devam etmessem geri alacaklarinida soylediler

Alt yapım 89 Mbps destekliyo vdsl. Eve kablo çekili vaziyate önceden Digitürk kulanıyodum kapattım. Modemi kendimmi almam mantıklı kiralamak mı mantıklı (ücreti ne kadar bilgisi olan yazabilirmi) yoksa gelen ekipten satın almakmı mantıklı. Türk net belirtiği hızı veriyomu yardımcı olabilir misiniz kendim almam mantıklı isemodem önerebilir misiniz? Her hangi bir bilginizvarsa yardımcım edin
Hocam Kocaeli'de misin ? Bizim buraya da çektiler aynı şekilde bende ne yapsam diye düşünüyorum kendim mı alsam onların verdiklerini mı kullansam diye daha başvuruyu açmadılar burda

Ben de Türknet kullanıyorum, memnunum. Modemi kendin alacaksan Keenetic marka bakabilirsin.

Düzcedeyim hocam modemi kendim almam daha mantıklı geliyo
Hocam Kocaeli'de misin ? Bizim buraya da çektiler aynı şekilde bende ne yapsam diye düşünüyorum kendim mı alsam onların verdiklerini mı kullansam diye daha başvuruyu açmadılar burda

Modem olayı nasıl oluyor tam bir bilgim yok. aldım diyelim modemi başvuru yaparken mi söyleyeceğim benim modemim var diye yoksa bağlamak için ekip geldiğinde mı konuşacağım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,606
Üyeler
184,811
Son üye
Batu.. 11
Geri