4 gün bekleyip otomatik olarak taahhütün bitmesini sağlayabilirsin hem aklın kalmamış olur ancak istiyorsan superonline ile görüşüp 2 dakika da sorununu çözebilirsin.
Aklında soru işareti kalmasın diye söylüyorum, nasıl istersen hocam.Aramanıza gerek yok sizin bi işlem yaptırmanıza gerek yok dediler.
türknet e gerçekten geçilirmi daha 1 hafta önce zam yaptılar ve 100mbps olan tarifesi 500tl oldu bende şuan operatör değiştireceğim ama kararsız kaldım ne alsam diye
Aylık 400 yapabilirsin ama 1 senelik parayı peşin vermen gerekiyor.türknet e gerçekten geçilirmi daha 1 hafta önce zam yaptılar ve 100mbps olan tarifesi 500tl oldu bende şuan operatör değiştireceğim ama kararsız kaldım ne alsam diye
Cayma bedeli çıkarsa 500 TL'ye kadar kendileri ödüyor.Superonlineden TürkNet'e geçiş yaptım, Ama taahhütün bitmesine 4 gün var, TürkNet herangi bi sorun olmayacağını belirtti sizce cayma bedeli vs çıkar mı?
Yoo ben aradım ve şu kadara kadar cayma bedelini biz ödüyoruz dediler . Kendileri halletti .Hayır ödemiyorlar, Sadece fiberde geçerli oluyor
Yoo ben aradım ve şu kadara kadar cayma bedelini biz ödüyoruz dediler . Kendileri halletti .
Ttnet den turknete geçtim 1 ay önce.
35 mbps paketim . Fiber değil.
Aldığım paketin hızını alıyorum. Indirmelerde vs.Anladım, Memnun musun peki?
Aldığım paketin hızını alıyorum. Indirmelerde vs.
Tek sıkıntım ilk aldığımda valorant da 30 ping vardı. Şuan 40 . Neden yükseldi niye yükseldi anlamadım. Ama birsey indirme hızım değişmemiş.
Onun dışında herhangi bir kesinti kopukluk olmadı memnunum.
Davet Refarans kullanmıştır İnşModem esi modemin mi?