Neler Yeni

Turknete geçmeli miyim ?

shpresoj

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
469
İsim
Umut
Türk Telekom kullanıyorum 13 mbps download alıyorum turknete geçsem daha yüksek alır mıyım ?
turknet altyapı sorgulama yaptıgım zaman 35mbps çıkıyor upload la çok işim yok zaten

Xeraton

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
893
İsim
Halil İbrahim Memiş
Müşteri hizmetleri yok denir neredeyse, onun yerine Millenicom geçmeni öneririm.
hocam herkes bundan bahsediyor müşteri hızmetlerı ıle ne ısın oluyor kı turk telekom kullanıyorum yılda 1 kere belki ararım oda bazen internet yavaşlıyor diye türkneti iyi internet verdikten sonra sıkıntı yok

durgunke

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Saldıray Durgun
ben TürkNet kullanıyorum yaklaşık 6 ay kadar oldu çok memnunum genel bir sorun olmadığı sürece herhangi bir internet sorunu yaşamadım eğer geçmeyi düşünürsen sana vereceğim davet kodunu kullanarak abonelik işlemlerini başlatırsan ilk ayda gelecek olan iki faturayı son ödeme tarihi geçmeden ödediğinde hem sen hem ben bir ay ücretsiz kullanabileceğiz

turk.net/p/EGF95UE76GKS eğer TürkNet'i düşünürsen bu bağlantıdan abonelik işlemlerini başlatabilirsin ücretsiz bir ay kullanım için :)

bu arada kotasız taahhütsüz sınırsız hizmet için 95 TL ödüyorum :)

Ekler

• hız testi.png
    hız testi.png
    31.8 KB · Hit: 56

shpresoj

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
469
İsim
Umut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben TürkNet kullanıyorum yaklaşık 6 ay kadar oldu çok memnunum genel bir sorun olmadığı sürece herhangi bir internet sorunu yaşamadım eğer geçmeyi düşünürsen sana vereceğim davet kodunu kullanarak abonelik işlemlerini başlatırsan ilk ayda gelecek olan iki faturayı son ödeme tarihi geçmeden ödediğinde hem sen hem ben bir ay ücretsiz kullanabileceğiz

turk.net/p/EGF95UE76GKS eğer TürkNet'i düşünürsen bu bağlantıdan abonelik işlemlerini başlatabilirsin ücretsiz bir ay kullanım için :)

Valla dostum baya iyi

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
hocam herkes bundan bahsediyor müşteri hızmetlerı ıle ne ısın oluyor kı turk telekom kullanıyorum yılda 1 kere belki ararım oda bazen internet yavaşlıyor diye türkneti iyi internet verdikten sonra sıkıntı yok
Hocam şanslısın, bir sorunun olunca karşında muhattap bulamamak kötü bir şey.

Thlen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Emre Karaca
Yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum vaad ettiği hızı veriyorlar gayet memnunum bir sorun çıktığı zaman da destek kaydı açıyorsun 24 saat içerisinde dönüş yapıyorlar.

shpresoj

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
469
İsim
Umut
geçebilirsen müq internet
Mesaj otomatik birleştirildi:

müşteri hizmetleri sıkıntılı
Müşteri hizmetleri yok denir neredeyse, onun yerine Millenicom geçmeni öneririm.
yaklaşık 7 8 senedir türk telekom(ttnet) kullanıyorum 2 3 kere aramışımdır çok önemli değil yani
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum vaad ettiği hızı veriyorlar gayet memnunum bir sorun çıktığı zaman da destek kaydı açıyorsun 24 saat içerisinde dönüş yapıyorlar.
ben şimdi geçmek istesem türk telekom ne kadar cayma bedeli ister yada istermi dediğim gibi bayadır türk telekom kullanıyorum 120 tl turknet karşılıyormuş sanırım.

durgunke

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Saldıray Durgun
kullandığın ay kadar cayma bedeli yansıtıyorlar diye biliyordum en son en iyisi müşteri hizmetlerinden bilgi almak olacaktır senin için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,208
Üyeler
164,268
Son üye
teksefer
Top Bottom