müşteri hizmetleri sıkıntılıgeçebilirsen müq internet
hocam herkes bundan bahsediyor müşteri hızmetlerı ıle ne ısın oluyor kı turk telekom kullanıyorum yılda 1 kere belki ararım oda bazen internet yavaşlıyor diye türkneti iyi internet verdikten sonra sıkıntı yokMüşteri hizmetleri yok denir neredeyse, onun yerine Millenicom geçmeni öneririm.
Valla dostum baya iyiben TürkNet kullanıyorum yaklaşık 6 ay kadar oldu çok memnunum genel bir sorun olmadığı sürece herhangi bir internet sorunu yaşamadım eğer geçmeyi düşünürsen sana vereceğim davet kodunu kullanarak abonelik işlemlerini başlatırsan ilk ayda gelecek olan iki faturayı son ödeme tarihi geçmeden ödediğinde hem sen hem ben bir ay ücretsiz kullanabileceğiz
turk.net/p/EGF95UE76GKS eğer TürkNet'i düşünürsen bu bağlantıdan abonelik işlemlerini başlatabilirsin ücretsiz bir ay kullanım için
bu arada kotasız taahhütsüz sınırsız hizmet için 95 TL ödüyorum
Hocam şanslısın, bir sorunun olunca karşında muhattap bulamamak kötü bir şey.hocam herkes bundan bahsediyor müşteri hızmetlerı ıle ne ısın oluyor kı turk telekom kullanıyorum yılda 1 kere belki ararım oda bazen internet yavaşlıyor diye türkneti iyi internet verdikten sonra sıkıntı yok
geçebilirsen müq internet
Mesaj otomatik birleştirildi:
müşteri hizmetleri sıkıntılı
Müşteri hizmetleri yok denir neredeyse, onun yerine Millenicom geçmeni öneririm.
yaklaşık 7 8 senedir türk telekom(ttnet) kullanıyorum 2 3 kere aramışımdır çok önemli değil yanihocam herkes bundan bahsediyor müşteri hızmetlerı ıle ne ısın oluyor kı turk telekom kullanıyorum yılda 1 kere belki ararım oda bazen internet yavaşlıyor diye türkneti iyi internet verdikten sonra sıkıntı yok
ben TürkNet kullanıyorum yaklaşık 6 ay kadar oldu çok memnunum genel bir sorun olmadığı sürece herhangi bir internet sorunu yaşamadım eğer geçmeyi düşünürsen sana vereceğim davet kodunu kullanarak abonelik işlemlerini başlatırsan ilk ayda gelecek olan iki faturayı son ödeme tarihi geçmeden ödediğinde hem sen hem ben bir ay ücretsiz kullanabileceğiz
turk.net/p/EGF95UE76GKS eğer TürkNet'i düşünürsen bu bağlantıdan abonelik işlemlerini başlatabilirsin ücretsiz bir ay kullanım için
bu arada kotasız taahhütsüz sınırsız hizmet için 95 TL ödüyorum
ben şimdi geçmek istesem türk telekom ne kadar cayma bedeli ister yada istermi dediğim gibi bayadır türk telekom kullanıyorum 120 tl turknet karşılıyormuş sanırım.Yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum vaad ettiği hızı veriyorlar gayet memnunum bir sorun çıktığı zaman da destek kaydı açıyorsun 24 saat içerisinde dönüş yapıyorlar.
Tamamdır.Teşekkürler.