Turknete geçmeli miyim ?

shpresoj

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
469
Türk Telekom kullanıyorum 13 mbps download alıyorum turknete geçsem daha yüksek alır mıyım ?
turknet altyapı sorgulama yaptıgım zaman 35mbps çıkıyor upload la çok işim yok zaten

ben TürkNet kullanıyorum yaklaşık 6 ay kadar oldu çok memnunum genel bir sorun olmadığı sürece herhangi bir internet sorunu yaşamadım eğer geçmeyi düşünürsen sana vereceğim davet kodunu kullanarak abonelik işlemlerini başlatırsan ilk ayda gelecek olan iki faturayı son ödeme tarihi geçmeden ödediğinde hem sen hem ben bir ay ücretsiz kullanabileceğiz

turk.net/p/EGF95UE76GKS eğer TürkNet'i düşünürsen bu bağlantıdan abonelik işlemlerini başlatabilirsin ücretsiz bir ay kullanım için :)

bu arada kotasız taahhütsüz sınırsız hizmet için 95 TL ödüyorum :)

Ekler

• hız testi.png
    hız testi.png
    31.8 KB · Hit: 70
ben TürkNet kullanıyorum yaklaşık 6 ay kadar oldu çok memnunum genel bir sorun olmadığı sürece herhangi bir internet sorunu yaşamadım eğer geçmeyi düşünürsen sana vereceğim davet kodunu kullanarak abonelik işlemlerini başlatırsan ilk ayda gelecek olan iki faturayı son ödeme tarihi geçmeden ödediğinde hem sen hem ben bir ay ücretsiz kullanabileceğiz

turk.net/p/EGF95UE76GKS eğer TürkNet'i düşünürsen bu bağlantıdan abonelik işlemlerini başlatabilirsin ücretsiz bir ay kullanım için :)

Valla dostum baya iyi

hocam herkes bundan bahsediyor müşteri hızmetlerı ıle ne ısın oluyor kı turk telekom kullanıyorum yılda 1 kere belki ararım oda bazen internet yavaşlıyor diye türkneti iyi internet verdikten sonra sıkıntı yok
Hocam şanslısın, bir sorunun olunca karşında muhattap bulamamak kötü bir şey.

Yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum vaad ettiği hızı veriyorlar gayet memnunum bir sorun çıktığı zaman da destek kaydı açıyorsun 24 saat içerisinde dönüş yapıyorlar.

geçebilirsen müq internet
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

müşteri hizmetleri sıkıntılı
Müşteri hizmetleri yok denir neredeyse, onun yerine Millenicom geçmeni öneririm.
hocam herkes bundan bahsediyor müşteri hızmetlerı ıle ne ısın oluyor kı turk telekom kullanıyorum yılda 1 kere belki ararım oda bazen internet yavaşlıyor diye türkneti iyi internet verdikten sonra sıkıntı yok
yaklaşık 7 8 senedir türk telekom(ttnet) kullanıyorum 2 3 kere aramışımdır çok önemli değil yani
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum vaad ettiği hızı veriyorlar gayet memnunum bir sorun çıktığı zaman da destek kaydı açıyorsun 24 saat içerisinde dönüş yapıyorlar.
ben şimdi geçmek istesem türk telekom ne kadar cayma bedeli ister yada istermi dediğim gibi bayadır türk telekom kullanıyorum 120 tl turknet karşılıyormuş sanırım.

kullandığın ay kadar cayma bedeli yansıtıyorlar diye biliyordum en son en iyisi müşteri hizmetlerinden bilgi almak olacaktır senin için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,166
Üyeler
188,210
Son üye
luxetveritas
Geri