Neler Yeni

Türknete geçmeyi düşünüyorum.

Kaneki Ken

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,458
İsim
Fatih Ege Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Anime , Bilgisayar , Kodlama
Şuan 10 yıldır aralıksız ttnet kullanıcısıyım 12 mb tarife kullanıyordum bu son taahhütte bozdular 2 senedir hız iyice düştü upload 300 400 kb eskiden 10 11 mb çeker 1 2 mb upload olurdu bide eskiden bu internet bile yeterdi ama yıl 2021 yetmiyor taahhüt bu haziranda bitcek türknet 85 tl ye 35 mb sunuyor buraya 10 tl fark ilede 75 veriyor 75 destekliyor 100 olsa daha iyi olurdu ama 75 mb desteği var millenicoma baktım oda 75 mb diyor ama onda 35 mb ve 100 mb tarife var ve tarifeyi babam alıcağına göre 10 tl bile fark etse olay çıkar mı çıkar ki zaten galiba 110 tl di türknette 75 mb ye 95 tl olucak sizce iyi mi bir de şu an en falza 6 mb çekiyor cloud gaming servisleri kullanan biriyim ki çok sorun çıkıyor 10 20 saniyede bir geforce nowda oyundan atıyor yada 144 p oynuyorum türknet güvenilir biliyorum da tavisye eder misiniz?

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Şimdi şu iyi bu iyi diye bir şey yok önce altyapını sorgula ona göre bak

AustinYellowM4

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Salih Şeker
Mahalledeki kullanıcılara bak arkadaşların falan kullanıyorsa sor memnunlar mı?

Kaneki Ken

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,458
İsim
Fatih Ege Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merak etme bu konularda bilgim yeterli düzeyde var zaten alt yapımı sorgulattım 75 mb vdls desteği var şuan evde 12 mb ttnet adsl tarife var 3 4 bazen 6 mb çekiyor türknettende millenicomdanda baktım 75 mb desteği var zaten bütün apartman superonline kullanıyor bizim dışımızda ve 35 mb kullanıyorlar sıkıntısız bu demek oluyor ki vdsl desteği var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bizim arkabalkonun 1 metre ilerisi karşı apartman ve orda türknet kullanılıyor balkondayken yada mutfak yatak odasında falan full çekiyor.

AustinYellowM4

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Salih Şeker
Bizim arkabalkonun 1 metre ilerisi karşı apartman ve orda türknet kullanılıyor balkondayken yada mutfak yatak odasında falan full çekiyor.
Önemli olan full çekmesi değildir modem ile alakalı bir durum o. Önemli olan kesinti oluyor mu hız da düşüş var mı?

@alpolojix / Leroxy

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,139
İsim
Umut Dağ
Türknet geçme sıkıntıları var alttaki rehberime bakabilirsin sana yardımcıda olurum bir sıkıntı olursa.

Kaneki Ken

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,458
İsim
Fatih Ege Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bilemiyorum bizim mahalle biraz tuhaf bi bizim apartman bide karşımızdaki apartmandakileri iyi tanıyoruz bir kaç apartmanda daha varda ordada çok yok 14 senedir falan burdayız.

Rennes hocam en iyi cevap seçeneği nerdeydi vermek isterim.

Bide millenicom mu türknet mi benim için her mb önemli malum ülkemizde gigafiber den üstü yok yabancılarda 6 gb bile var da neyse 75 mb ye kadar destek var milleni de 35 100 mb paketleri var turknette 35 var 10 tl farkla 75 yapabiliyorum onu düşündüm bide abonelik boyunca ücretsiz modem verilecek şuan ki modem adsl olduğu için uyumsuzluk olucakda.

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
ali osman bozkurt
Şuan 10 yıldır aralıksız ttnet kullanıcısıyım 12 mb tarife kullanıyordum bu son taahhütte bozdular 2 senedir hız iyice düştü upload 300 400 kb eskiden 10 11 mb çeker 1 2 mb upload olurdu bide eskiden bu internet bile yeterdi ama yıl 2021 yetmiyor taahhüt bu haziranda bitcek türknet 85 TL ye 35 mb sunuyor buraya 10 TL fark ilede 75 veriyor 75 destekliyor 100 olsa daha iyi olurdu ama 75 mb desteği var millenicoma baktım oda 75 mb diyor ama onda 35 mb ve 100 mb tarife var ve tarifeyi babam alıcağına göre 10 TL bile fark etse olay çıkar mı çıkar ki zaten galiba 110 TL di türknette 75 mb ye 95 TL olucak sizce iyi mi bir de şu an en falza 6 mb çekiyor cloud gaming servisleri kullanan biriyim ki çok sorun çıkıyor 10 20 saniyede bir geforce nowda oyundan atıyor yada 144 p oynuyorum türknet güvenilir biliyorum da tavisye eder misini

Şuan 10 yıldır aralıksız ttnet kullanıcısıyım 12 mb tarife kullanıyordum bu son taahhütte bozdular 2 senedir hız iyice düştü upload 300 400 kb eskiden 10 11 mb çeker 1 2 mb upload olurdu bide eskiden bu internet bile yeterdi ama yıl 2021 yetmiyor taahhüt bu haziranda bitcek türknet 85 TL ye 35 mb sunuyor buraya 10 TL fark ilede 75 veriyor 75 destekliyor 100 olsa daha iyi olurdu ama 75 mb desteği var millenicoma baktım oda 75 mb diyor ama onda 35 mb ve 100 mb tarife var ve tarifeyi babam alıcağına göre 10 TL bile fark etse olay çıkar mı çıkar ki zaten galiba 110 TL di türknette 75 mb ye 95 TL olucak sizce iyi mi bir de şu an en falza 6 mb çekiyor cloud gaming servisleri kullanan biriyim ki çok sorun çıkıyor 10 20 saniyede bir geforce nowda oyundan atıyor yada 144 p oynuyorum türknet güvenilir biliyorum da tavisye eder misiniz?
Bak bende kullaniyom cok iyi verdikleri hizdan daha cok veriyorlar

sefagkts

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Sefa Göktaş
Instagram
sefa_gkts
Twitter
sefa_gkts
Facebook
sefa753
Şuan 10 yıldır aralıksız ttnet kullanıcısıyım 12 mb tarife kullanıyordum bu son taahhütte bozdular 2 senedir hız iyice düştü upload 300 400 kb eskiden 10 11 mb çeker 1 2 mb upload olurdu bide eskiden bu internet bile yeterdi ama yıl 2021 yetmiyor taahhüt bu haziranda bitcek türknet 85 TL ye 35 mb sunuyor buraya 10 TL fark ilede 75 veriyor 75 destekliyor 100 olsa daha iyi olurdu ama 75 mb desteği var millenicoma baktım oda 75 mb diyor ama onda 35 mb ve 100 mb tarife var ve tarifeyi babam alıcağına göre 10 TL bile fark etse olay çıkar mı çıkar ki zaten galiba 110 TL di türknette 75 mb ye 95 TL olucak sizce iyi mi bir de şu an en falza 6 mb çekiyor cloud gaming servisleri kullanan biriyim ki çok sorun çıkıyor 10 20 saniyede bir geforce nowda oyundan atıyor yada 144 p oynuyorum türknet güvenilir biliyorum da tavisye eder misiniz?
Ben kullanıyorum tavsiye ederim kesinti yaşamıyorum hız problemi yaşamıyorum ve bunun için mh ile işim olmuyor haliyle mh hakkında bir şey diyemem ilk bağlattığımda modem gelmedi aradım hemen cevaplamışlardı. Alt yapın iyi olduğu sürece sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum 35lik pakette 5 ping 33 5.5 hız alıyorum alt yapı max 75 destekliyor VDSL2 ama yükseltmedim. Tavsiye ederim sözleşmesi yok zaten dene iyi olmazsa iptal edersin. Kod verebilirim bu arada hem sen hem ben 1 ay ücretsiz kullanabiliriz.

Top Bottom