Yaklaşık 1.5 senedir kullanıyorum su ana kadar herhangi bir sıkıntısını görmedim. Eğer benim ya da bir arkadaşının davet koduyla gelirsen 1 ay da ücretsiz kullanabilirsinTürknet'e geçmeyi planlıyorum VDSL için 75mb hız gösteriyor. Mantıklı olurmu bir sıkıntı yaşar mıyım. Eğer önerirseniz Arkadaşını getir kampanyası dahilinde geçmek istiyorum birlikte yapmak isteyen var ise
Türknet'e geçmeyi planlıyorum VDSL için 75mb hız gösteriyor. Mantıklı olurmu bir sıkıntı yaşar mıyım. Eğer önerirseniz Arkadaşını getir kampanyası dahilinde geçmek istiyorum birlikte yapmak isteyen var ise
hocam kaç ayda bir zam geliyor? türknet şuan 300 tl görünüyor ben millenicom'u düşünyorumdum daha uygun fiyatlı olduğu için.2 yıldır kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım. Eğer geçmeyi düşünüyorsan sana tavsiye ederim, ikimiz de bir ay bedava kullanırız.
Teşekkür ederim hocam ilk arkadaş yazdığı için onun kodunu kullanayımYaklaşık 1.5 senedir kullanıyorum su ana kadar herhangi bir sıkıntısını görmedim. Eğer benim ya da bir arkadaşının davet koduyla gelirsen 1 ay da ücretsiz kullanabilirsin
Tamamdır özelden görüşelimDavet kodunu özelden ilettim dostum düşünürsen kullanabilirsin.
Milenicom da ucuz gösterip zam yapıyormuş 300 TL olacak diyorlar odaYaklaşık 1.5 senedir kullanıyorum su ana kadar herhangi bir sıkıntısını görmedim. Eğer benim ya da bir arkadaşının davet koduyla gelirsen 1 ay da ücretsiz kullanabilirsin