Türknet'e geçmeyi düşünüyorum

Wonra

80+
Reaksiyon skoru
152
Türknet'e geçmeyi planlıyorum VDSL için 75mb hız gösteriyor. Mantıklı olurmu bir sıkıntı yaşar mıyım. Eğer önerirseniz Arkadaşını getir kampanyası dahilinde geçmek istiyorum birlikte yapmak isteyen var ise

2 yıldır kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım. Eğer geçmeyi düşünüyorsan sana tavsiye ederim, ikimiz de bir ay bedava kullanırız.

Türknet'e geçmeyi planlıyorum VDSL için 75mb hız gösteriyor. Mantıklı olurmu bir sıkıntı yaşar mıyım. Eğer önerirseniz Arkadaşını getir kampanyası dahilinde geçmek istiyorum birlikte yapmak isteyen var ise
Yaklaşık 1.5 senedir kullanıyorum su ana kadar herhangi bir sıkıntısını görmedim. Eğer benim ya da bir arkadaşının davet koduyla gelirsen 1 ay da ücretsiz kullanabilirsin :)

Davet kodunu özelden ilettim dostum düşünürsen kullanabilirsin.

2 yıldır kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım. Eğer geçmeyi düşünüyorsan sana tavsiye ederim, ikimiz de bir ay bedava kullanırız.
hocam kaç ayda bir zam geliyor? türknet şuan 300 tl görünüyor ben millenicom'u düşünyorumdum daha uygun fiyatlı olduğu için.

Yaklaşık 1.5 senedir kullanıyorum su ana kadar herhangi bir sıkıntısını görmedim. Eğer benim ya da bir arkadaşının davet koduyla gelirsen 1 ay da ücretsiz kullanabilirsin :)
Teşekkür ederim hocam ilk arkadaş yazdığı için onun kodunu kullanayım :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Davet kodunu özelden ilettim dostum düşünürsen kullanabilirsin.
Tamamdır özelden görüşelim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Milenicom da ucuz gösterip zam yapıyormuş 300 TL olacak diyorlar oda

Son düzenleme:
Kullanan tanıdıklarım var. Çok detaylı bilgi veremem ancak öneririm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,499
Üyeler
197,204
Son üye
ahza
Geri