enesbuyulu
80+
- Reaksiyon skoru
- 101
Arkadaşlar ben Türknete geçtim fakat netspeed online işlemler kısmında hala netspeed hat durumum aktif gözüküyor. İptal olmamış neden böyle?
netspeedi araman daha sağlıklı olur.Arkadaşlar ben Türknete geçtim fakat netspeed online işlemler kısmında hala netspeed hat durumum aktif gözüküyor. İptal olmamış neden böyle?
1-2 gün değil abi ya baya oldu1-2 gün aktif gözükmesi normal ama uzarsa ara görüş.
bilmiyorumHocam merak ettiğimden soruyorum Türknet ile netspeed aynı anda kullanılmıyor mu? (Diğer firmalarda olabilir Türktelekom aynı anda iki tane internet sağlayıcısı kullanılmıyor mu?)
yarın müşteri hizmetlerini araycağıme devletten kontrol et
hocam merakımdan soruyorum ben türknetden netspeed e geçmeyi düşünüyordumda siz neden iss değiştirdiniz.Arkadaşlar ben Türknete geçtim fakat netspeed online işlemler kısmında hala netspeed hat durumum aktif gözüküyor. İptal olmamış neden böyle?
Ben Türknetten netspeede geçen ay geçmiştim. Geçiş sebebim Türknetin zam yapmasıydı. Valorant başta olmak üzere ping sorunum başladı netspeede geçtikten sonra. Valorantta Tğrknette iken 25 ping civarında alırken netspeed de 50 60 ping almaya başlamıştım. Sonrasında netspeede de zam geldi ve Türknete geri geçiş yaptım.hocam merakımdan soruyorum ben türknetden netspeed e geçmeyi düşünüyordumda siz neden iss değiştirdiniz.
Anladim hocam geçmiş olsun iyi forumlarBen Türknetten netspeede geçen ay geçmiştim. Geçiş sebebim Türknetin zam yapmasıydı. Valorant başta olmak üzere ping sorunum başladı netspeede geçtikten sonra. Valorantta Tğrknette iken 25 ping civarında alırken netspeed de 50 60 ping almaya başlamıştım. Sonrasında netspeede de zam geldi ve Türknete geri geçiş yaptım.
türknet bana geçiş mi yapcaksınız diye sorduğu hatta hangi firmadan geçiş yapacağımın bilgisini aldığı halde yeni abonelik başlatmış bu yüzden iptal olmamış bugün belgeleri ulaştırdım netspeede iptal işlemi başladı.Ödenmemiş fatura varsa hesap aktif kalır.