TürkNete geçtim NetSpeed iptal olmadı?

Reaksiyon skoru
101
Arkadaşlar ben Türknete geçtim fakat netspeed online işlemler kısmında hala netspeed hat durumum aktif gözüküyor. İptal olmamış neden böyle?

Arkadaşlar ben Türknete geçtim fakat netspeed online işlemler kısmında hala netspeed hat durumum aktif gözüküyor. İptal olmamış neden böyle?
netspeedi araman daha sağlıklı olur.

e devletten kontrol et

Hocam merak ettiğimden soruyorum Türknet ile netspeed aynı anda kullanılmıyor mu? (Diğer firmalarda olabilir Türktelekom aynı anda iki tane internet sağlayıcısı kullanılmıyor mu?)

1-2 gün aktif gözükmesi normal ama uzarsa ara görüş.

1-2 gün aktif gözükmesi normal ama uzarsa ara görüş.
1-2 gün değil abi ya baya oldu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam merak ettiğimden soruyorum Türknet ile netspeed aynı anda kullanılmıyor mu? (Diğer firmalarda olabilir Türktelekom aynı anda iki tane internet sağlayıcısı kullanılmıyor mu?)
bilmiyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

e devletten kontrol et
yarın müşteri hizmetlerini araycağım

hocam merakımdan soruyorum ben türknetden netspeed e geçmeyi düşünüyordumda siz neden iss değiştirdiniz.

hocam merakımdan soruyorum ben türknetden netspeed e geçmeyi düşünüyordumda siz neden iss değiştirdiniz.
Ben Türknetten netspeede geçen ay geçmiştim. Geçiş sebebim Türknetin zam yapmasıydı. Valorant başta olmak üzere ping sorunum başladı netspeede geçtikten sonra. Valorantta Tğrknette iken 25 ping civarında alırken netspeed de 50 60 ping almaya başlamıştım. Sonrasında netspeede de zam geldi ve Türknete geri geçiş yaptım.

Ben Türknetten netspeede geçen ay geçmiştim. Geçiş sebebim Türknetin zam yapmasıydı. Valorant başta olmak üzere ping sorunum başladı netspeede geçtikten sonra. Valorantta Tğrknette iken 25 ping civarında alırken netspeed de 50 60 ping almaya başlamıştım. Sonrasında netspeede de zam geldi ve Türknete geri geçiş yaptım.
Anladim hocam geçmiş olsun iyi forumlar

Ödenmemiş fatura varsa hesap aktif kalır.
türknet bana geçiş mi yapcaksınız diye sorduğu hatta hangi firmadan geçiş yapacağımın bilgisini aldığı halde yeni abonelik başlatmış bu yüzden iptal olmamış bugün belgeleri ulaştırdım netspeede iptal işlemi başladı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,598
Üyeler
191,130
Son üye
mskemal
Geri