Neler Yeni

Türknet'e nasıl dava açarım

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,328
İsim
Cemal Faruk Koçak
Yeni müşteri olarak görüyor ama 2 aydır fatura ödüyoruz.
Ne yapacağımızı bilmiyoruz aynı zamanda digitürke de bağlıyız onlar tanıyor ama türknet tanımıyor.

Strelok

80+ Silver
Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurabilirsiniz

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,532
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Konuya baktım, Digiturk hediye falan değil. Dolandırıcı numaralara denk gelmişsiniz. Sorun bundan kaynaklı muhtemelen her şey karışmış birbirine.

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,328
İsim
Cemal Faruk Koçak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Konuya baktım, Digiturk hediye falan değil. Dolandırıcı numaralara denk gelmişsiniz. Sorun bundan kaynaklı muhtemelen her şey karışmış birbirine.
Hocam biz türknet'e başvurmak istiyorduk ki başvurduğumuza eminim sonra yemin bile edebilirim Digitürk'e aktarma gibi bir olay oldu muhtemelen bizi arayacaklardı TürkNet olarak ama Digitürk bize ulaştı işte kurulum yapacağız fln dedi tarih verdiler geldiler ama biz Türk Neti arayıp ping sorunu olduğunu söyledik çözeceğiz dediler çözüldü.
Muhtemelen Digitürkden internet aldık tt altyapısıyla kuzenim uğraşmak istemiyor bayiye gidip konuşacak şuanda yolda olması lazım.
Yani tam başvuru zamanı aramaları komik.
Diyebileceğim bir şey yok çok araştırmamızın sebebi ben tatildeydim internetim yoktu onunda evde interneti bitmişti yoktu direk türknetin sitesinden numarayı buldu başvurdu.
Sonrasında 1 hafta içinde ekipler geldi kurdu

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,532
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Hocam biz türknet'e başvurmak istiyorduk ki başvurduğumuza eminim sonra yemin bile edebilirim Digitürk'e aktarma gibi bir olay oldu muhtemelen bizi arayacaklardı TürkNet olarak ama Digitürk bize ulaştı işte kurulum yapacağız fln dedi tarih verdiler geldi ama biz Türk Neti arayıp ping sorununu söyledik çözeceğiz dediler çözüldü.
Muhtemelen Digitürkden internet aldık tt altyapısıyla kuzenim uğraşmak istemiyor bayiye gidip konuşacak şuanda yolda olması lazım.
Yani tam başvuru zamanı aramaları komik.
Diyebileceğim bir şey yok çok araştırmamızın sebebi ben tatildeydim internetim yoktu onunda evde interneti bitmişti yoktu direk türknetin sitesinden numarayı buldu başvurdu.
Sonrasında 1 hafta içinde ekipler geldi kurdu
Sizi bu olaydan daha önce hiç Digiturk, ya da taahhütünüz doldu gibisinden arayanlar oldu mu?

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,328
İsim
Cemal Faruk Koçak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sizi bu olaydan daha önce hiç Digiturk, ya da taahhütünüz doldu gibisinden arayanlar oldu mu?
Hayır.
Bunu yazarken kuzenimle konuşuyorum.
Türkneti arıyoruz 139 tl fln o civarlarda bir paket istediğimizi söylüyoruz altyapınız onun tamamını vermeyebilir 120 tllik bir paket var şöyle yanında da digitürk hediye diyorlar kurulumu onlar yapacak interneti ise türk telekom ekipleri yapacak diyorlar
Başta aradığımız ve bunu söyleyen numara türknetin aramayı kapattıktan sonra digitürkten mesaj geliyor şu tarihlerde kurulum yapacağız diye
5dk ya digitürk mağazasına gidip olayı oradaki çalışanlara anlatacak hatta orada müşteri hizmetlerini arayacak kuzenim normalde aynı şehirde olsak ben gider yardımcı olurum ama yok yani

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Hayır.
Türkneti arıyoruz 139 TL fln o civarlarda bir paket istediğimizi söylüyoruz altyapınız onun tamamını vermeyebilir 120 tllik bir paket var şöyle yanında da digitürk hediye diyorlar kurulumu onlar yapacak interneti ise türk telekom ekipleri yapacak diyorlar
Başta aradığımız ve bunu söyleyen numara türknetin aramayı kapattıktan sonra digitürkten mesaj geliyor şu tarihlerde kurulum yapacağız diye
numarayı atarmısınız

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,532
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Hayır.
Türkneti arıyoruz 139 TL fln o civarlarda bir paket istediğimizi söylüyoruz altyapınız onun tamamını vermeyebilir 120 tllik bir paket var şöyle yanında da digitürk hediye diyorlar kurulumu onlar yapacak interneti ise türk telekom ekipleri yapacak diyorlar
Sizin aradığınız numara nedir? Turknet'in Digiturk ile hiçbir bağı yok.

ErenMaiky

80+ Silver
bu digitürk olayı dolandırıcı olduğunu bende anlamıştım bizde türk telekom kullanıyoruz babamı sözleşmeniz doldu yanında digitürk bedava diye tcsini falan almışlar bişi olurmu sizce

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,532
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
bu digitürk olayı dolandırıcı olduğunu bende anlamıştım bizde türk telekom kullanıyoruz babamı sözleşmeniz doldu yanında digitürk bedava diye tcsini falan almışlar bişi olurmu sizce
E-Devlet'ten ara ara üzerinize açılan hatlara, aboneliklere bakın.

RGB Delisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,285
İsim
Anonim-Anonim
Benide aramışlardı. Adamlar dolandırıcı. Kapattım yüzlerine engelledim. Aynı hikayeyi anlatmışlardı.

Top Bottom