sanırım ben de öyle yapıcamBen 12 aylık peşin ödedim Türknet'e
sanırım ben de öyle yapıcamBen 12 aylık peşin ödedim Türknet'e
Kral gibir altyapı sorgulayınca 1000mbps diyor ama Türknet kullanıyorum 100 veriyorlar. Ben ne yapayım?gibir daha avantajli ozaman ne anladim 400 e 100mbps alinca
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam hazir forumdasiniz gibirnet taksitle 12 ay odemek mantiklimi geçecegizde
Şuan TT'de 75mbps pakete 190TL ödüyoruz ve birkaç ay sonra taahhüt bitiyor. Şuan aynı hız için minimum 540TL isteniyor ve maksimum süre 1,5 yıl. Bence bakır altyapı için bu ücretler çok fazla ve daha iyi alternatifler var.Türk telekomun 400-500 liralık 24 ay taahhütlü paketlerine pahalı ve kazık diyenleri sene sonu göreceğiz bakalım
kurumsal ne kadar olduHerkese hayırlısı olsun 399 oldu.
Abi haklısın da TT'nin fiyatları belli.Yıllardır taahhütlü ISS/paket kullanın diye söylüyorum ama neyse
Zamanında taahütlü kullanıp muzdarip olan bir kullanıcı olarak taahüt önermiyorum. Evet, taahütsüz tariflerde zam sorunu olabiliyor ama bence taahütsüz özgürlük >Taahhüt büyük risk
360 TL'ye 500 MBPS alıyorum nasıl belli? Ben taahhüt yapın dediğim zaman taahhüt yapsaydınız bu fiyatlara alacaktınız.Abi haklısın da TT'nin fiyatları belli.
Ben şimdinin fiyatlarını kastetmiştim. 580 TL 100 mbps .360 TL'ye 500 MBPS alıyorum nasıl belli? Ben taahhüt yapın dediğim zaman taahhüt yapsaydınız bu fiyatlara alacaktınız.
2-3 ay ucuz kullanmak için kalan 1.5 yılını pahalı kullanmak isteyenler düşünsün. Şu an 50 MBPS internete bile 400 TL istiyorlar.Ben şimdinin fiyatlarını kastetmiştim. 580 TL 100 mbps .
O zamanlar yine TT pahalı geliyordu bize. Durum bu ama şimdi tabii.
Bakalım GIBIRNet ne yapacak? Yaza kadar zam yokmuş diyorlar.2-3 ay ucuz kullanmak için kalan 1.5 yılını pahalı kullanmak isteyenler düşünsün. Şu an 50 MBPS internete bile 400 TL istiyorlar.
Vaat ettiği hızların yanına bile yaklaşamayan İss leri kullanacağıma türknet kullanırım daha iyi. Arkadaş davet edip iki tarafa da indirim sağlaya sağlaya ucuz kullanıyorum. Sabit fiyatı tekte ödeyip daha da ucuza kullanacağım, Tt çöpYıllardır taahhütlü ISS/paket kullanın diye söylüyorum ama neyse
Ne yazıyorsa onu alıyorum ben.Vaat ettiği hızların yanına bile yaklaşamayan İss leri kullanacağıma türknet kullanırım daha iyi. Arkadaş davet edip iki tarafa da indirim sağlaya sağlaya ucuz kullanıyorum. Sabit fiyatı tekte ödeyip daha da ucuza kullanacağım, Tt çöp