Neler Yeni

Turknet'in Siber Saldırıya uğraması.

Abdullah021

80+ Bronze
Tam Turknete geçmeyi düşünürken bpt haberden gördüm.Kullanan arkadaşlar doğru mu bu? Veri sızıntısı gerçek mi?

QCerberusQ

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
634
İsim
Furkan Enes Kaplan

bahtsızkarakter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
454
İsim
Alperen Yılmaz
Tam Turknete geçmeyi düşünürken bpt haberden gördüm.Kullanan arkadaşlar doğru mu bu? Veri sızıntısı gerçek mi?
Ben bilmiyorum ama gerçek bence devlet bilgilerimizin bile herkesin havada kapıldığı bir durumda olduğunu düşünürsek türknetin hacklenmesi gayet normal bir durum

Abdullah021

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben bilmiyorum ama gerçek bence devlet bilgilerimizin bile herkesin havada kapıldığı bir durumda olduğunu düşünürsek türknetin hacklenmesi gayet normal bir durum
Maalesef,T.C kimlik numaralaramız çoluğun çocuğun elinde bunlara kıyasla bunun olmasıda gayet olası.

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,164
İsim
efe araci

EmreOFLU

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Emre
Şimdi ne yapmamız gerekiyor mesala bilginlendirme geçebilecek var mı acaba?

Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Mustafa Açıkgöz
Zaten tüm bilgilerimizi sızdırdı devlet arkadaşlar bir şey olurmu diye korkuyorsanız. 100 tl versem burdan rastgele birinin 3 yıl önce yaptırrdığı covid 19 aşısını bulurum. Türknete ceza verirler bunu haber yapanlarada verirler geçerler. Türk devleti sosyal bi çöküş içinde bunlar son raddeleri gibi

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,690
İsim
Emre siyah
ödeme altyapısında sorun yok diyolar diğerleri zaten dolaşan bilgiler

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
814
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
Mernis datalarının dolaştığı bir internette Türknetin verdiği veriler çerez niteliğinde.

Zamanında Mernis panellerindeki 2FA sms doğrulama adımını F12 tuşuna basıp console ekranından kodu görebiliyordunuz diyebileceklerim bu kadar.

DeviLJoN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
278
İsim
Onur
Turknet şuan yine ucuz firma durumunda. Zaten verilerin çalınmadığı işlenmediği yer var mı? Bir yemek uygulaması yaptı ceza aldın mı?

Top Bottom