Agam anlamadım nasıl Haziran'a kdr sabit fiyat gelecek? Normalde 170 oldu 10 ayda 1700 TL eder. 1400 TL öde diyor 3 taksit yapalım?knkm hazirana kadar sabit fatura gelecek sakın 3 taksitle ödeme
10 aylık faturayı peşin ödüyorsun. 1400 TL'yi kredi kartıyla 3'e bölmene vade farksız izin veriyor. İstediğin zaman iptal edebiliyorsun ve geri kalan hakkın kadar paranı iade ediyorlar o 10 aylık ödemeyi.Agam anlamadım nasıl Haziran'a kdr sabit fiyat gelecek? Normalde 170 oldu 10 ayda 1700 TL eder. 1400 TL öde diyor 3 taksit yapalım?
benimde bugün netspeed den fatura geldi 117tl bende değiştirmeyi düşünüyorum da millenicom a bu zam gelmemiş hali yani bidaha zam gelecek mi biliyor musun ?Bende milenicom düşünüyorum.Ama işte zam gelecekse onada bir anlamı yok.10 yıldır türknet kullanıyorum neredeyse.
knkm maili düzgün okuNasıl yani
knkm senin mail başlığı nasıl benimki bu şekildeAgam anlamadım nasıl Haziran'a kdr sabit fiyat gelecek? Normalde 170 oldu 10 ayda 1700 TL eder. 1400 TL öde diyor 3 taksit yapalım?
biraz önce bende millenicoma tam anlamıyla geçtinben milenicom a geçtim 124 lira aynı internet zaten hepsi aynı portu aynı altyapıyı kullanıyor.
Millenicoma zam gelmiş haliymiş müşteri hizmetleri öyle dedibenimde bugün netspeed den fatura geldi 117tl bende değiştirmeyi düşünüyorum da millenicom a bu zam gelmemiş hali yani bidaha zam gelecek mi biliyor musun ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ha bide ben şuan netspeeddeyim çıkmak istesem saadece form göndericem ve verdikleri kodu modemime girip kullanıcam değil mi başka bi işlem yok diye biliyorum yanlış mıyım çünkü ben bidaha kurulum ücreti fln vermem 0_0
Sen heralde türknetin kendi aktyapısını kullanıyorsundurknkm senin mail başlığı nasıl benimki bu şekilde
knkm senin mail başlığı nasıl benimki bu şekilde
yok knkm türktelekomun altyapısı ile vdsl alıyorum 75mbps hız varbiraz önce bende millenicoma tam anlamıyla geçtin
Millenicoma zam gelmiş haliymiş müşteri hizmetleri öyle dedi
Ha birde davetsiz gelmeme rağmen bir ay ücretsiz kullanım hediye ettiler
Sen heralde türknetin kendi aktyapısını kullanıyorsundur
hmm anladım knkm ben o zaman başkasının metnini okudum kusura bakma
Netspeedde peki taahhütsüz münetspeed kullanıyorum öneririm memnunum. turknetle netspeed arasında kalmıştım. ancak netspeed in müşteri hizmetlerinin olmasından dolayı netspeedi tercih ettim.
evet tahattütsüzNetspeedde peki taahhütsüz mü
bende hala türknete giriş yapabiliyorumgeçtim millenicom a amma halen türknet şifresiyle giriyom nasıl oluyor