Neler Yeni

TürkNet'in son zammından sonra hangi interneti seçmeliyim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Emirhan Uzunoğlu
Başvuru yaptin internet aynı porttan gelicek bi değişiklik yapilmayacak zaten öyle deneyebilirsin yan sitenin falan altyapısan bak ordada gözükmüyormu altyapı
Müstakil evde yaşıyorum kral

yckutay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Yusuf Can Kutay DEMİR
Instagram
@yckutay
Steam
yckutay
Twitter
yckutay
millenicom kullanıyorum. İzmir Buca'da Telekom altyapısı ile. binada 75mbps var 75'ini de alabiliyorum. Hatırladığım kadarıyla kurulum için 3 gün boyunca gelmediler, kendim kurulum yapmak durumunda kaldım. Aradığın zaman müşteri temsilcisi ile görüşemiyorsun, telesekreter var internetten arıza kaydı oluşturabiliyosun. Genel olarak memnunum. telekomda sıkıntı yoksa aktif internet kullanımında problem olmuyo. ping olarak telekomun sitesinde telekom 1 ms, millenicom 5 ms. Valorantta telekom 13 ms, millenicom 14 ms

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Mert Karataş
Bildiğiniz gibi TürkNet son zamdan sonra internet ücretini 250₺ (cik) yaptı. Hal bu iken bize de yeni arayışlar düştü. Önerdiğiniz internet sağlayıcıları nedir?

Şuanki internetim 100Mbit Download(80-90 geliyor), 7,5-8 mbit upload,15-20ms ping

Önerdiğiniz hızlı,stabil uygun fiyatlı sağlayıcı var mıdır? Gıbırnet,Millenicom vs duydum yorumlarınız nedir?
kanka ben türk telekom fiber'deyim 36 mbps download 6 mbps upload ödediğim fiyat 130 TL Bana yetiyor valoda aldığım pingler 15-20 dolaşıyor yaşadığım yer kayseri birde istanbulda daha az ping alırsın

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Emirhan Uzunoğlu
kanka ben türk telekom fiber'deyim 36 mbps download 6 mbps upload ödediğim fiyat 130 TL Bana yetiyor valoda aldığım pingler 15-20 dolaşıyor yaşadığım yer kayseri birde istanbulda daha az ping alırsın
Bursa'da yaşıyorum da TT pek önermiyorlar

YazılımKafa

80+ Silver
Bildiğiniz gibi TürkNet son zamdan sonra internet ücretini 250₺ (cik) yaptı. Hal bu iken bize de yeni arayışlar düştü. Önerdiğiniz internet sağlayıcıları nedir?

Şuanki internetim 100Mbit Download(80-90 geliyor), 7,5-8 mbit upload,15-20ms ping

Önerdiğiniz hızlı,stabil uygun fiyatlı sağlayıcı var mıdır? Gıbırnet,Millenicom vs duydum yorumlarınız nedir?
Dostum genel söyleyeceğim de. Bu konudan belki de onlarca açıldı. Her gün birden fazla aynı konudan açılıyor. Hepsinde de mesajlar aynı. Onlara bakmayı deneyebilirsin. Hazırda konu varken tekrar sürekli açmaya gerek yok bence.

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Emirhan Uzunoğlu
Dostum genel söyleyeceğim de. Bu konudan belki de onlarca açıldı. Her gün birden fazla aynı konudan açılıyor. Hepsinde de mesajlar aynı. Onlara bakmayı deneyebilirsin. Hazırda konu varken tekrar sürekli açmaya gerek yok bence.
Dediğin doğru teşekkür ederim ama güncel konu olmasını istedim. O zamanlarki fiyatlarla şuankiler farklı sonuçta

YazılımKafa

80+ Silver
Dediğin doğru teşekkür ederim ama güncel konu olmasını istedim. O zamanlarki fiyatlarla şuankiler farklı sonuçta
Dostum dediğim gibi günde onlarca açılıyor. Zaten güncel diye dedim. Eski olsa bende demem zaten. Dediğin gibi güncel olması önemli

Froggremann

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
321
İsim
Mete Can YAŞAR
Millenicom kullanıyorum ve memnunum açıkçası öneririm.

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,245
İsim
Furkan Görür
Kral kafayı yiyeceğim. 100Mbit internet kullanıyorum türknetin sitesi de dahil olmak üzere hiçbir yerde altyapım gözükmüyor ya arıyorum yok diyorlar sitede yok diyorlar nereden öğreneceğim ben ya
Turkneti ara bağımsız bölge kodunu iste. Sonra geçeceğin firmayı ara BBK kodum var onla altyapı sorgulamak istiyroum de. Ya da turknet online a giriş yap orada teknik bilgi kısmındaki adresi kullan.

Top Bottom