Türknet'te hala internet kesintisi var mı?

ifatxh

80+
Reaksiyon skoru
192
Şuanda kullandığımız interneti tek kelimeyle anlatacak olursam BERBAT! Yeni internet almayı düşünüyoruz benim aklıma Türknet geldi. Türknet'te internet kesintisi olduğunu duymuştum halen böyle bir sıkıntı var mı? Bizi üzer mi?

hocam millenicom, türknet ve netspeed üzerinden altyapı sorgulayıp atar mısınız

Şuanda kullandığımız interneti tek kelimeyle anlatacak olursam BERBAT! Yeni internet almayı düşünüyoruz benim aklıma Türknet geldi. Türknet'te internet kesintisi olduğunu duymuştum halen böyle bir sıkıntı var mı? Bizi üzer mi?

Herhangi birinde sıkıntı yaşıyorsan hepsinde yaşarsan aldığın en yüksek hız nedir ? Ek olarak zaten sıkıntı yokken hepsi iyidir sıkıntı varsa hepsi kötüdür.

hocam millenicom, türknet ve netspeed üzerinden altyapı sorgulayıp atar mısınız
Türknet'te en yüksek kaç Mbps alacağımı sorguladım şimdi. 13 Mbps diyor. Altında da 16 Mbps'e kadar hızlı internet ve 1 Mbps Upload yazıyor.

Bende her gün oluyor günde 2 3 kere olur diyip bırakıyorlar

Millenicom :
Screenshot_6.png

NetSpeed :
Screenshot_1.png

İnternet olduğunda vaat edilen hızda bir kayıp yok ancak gece 02:00'dan sonra ülke genelinde bir kesinti oluyor.
Twitter üzerinden #turknet hashtag i ile takip edebilirsin.

Peki NetSpeed ile sorun yaşanıyor mudur? Çünkü Twitter'da #türknet etiketinde sorun yaşayan birisini görmedim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,275
Üyeler
185,699
Son üye
Canparlak
Geri