Şuanda kullandığımız interneti tek kelimeyle anlatacak olursam BERBAT! Yeni internet almayı düşünüyoruz benim aklıma Türknet geldi. Türknet'te internet kesintisi olduğunu duymuştum halen böyle bir sıkıntı var mı? Bizi üzer mi?
Türknet'te en yüksek kaç Mbps alacağımı sorguladım şimdi. 13 Mbps diyor. Altında da 16 Mbps'e kadar hızlı internet ve 1 Mbps Upload yazıyor.hocam millenicom, türknet ve netspeed üzerinden altyapı sorgulayıp atar mısınız
Türknet'te en yüksek kaç Mbps alacağımı sorguladım şimdi. 13 Mbps diyor. Altında da 16 Mbps'e kadar hızlı internet ve 1 Mbps Upload yazıyor.
millenicom öneririm daha iyi upload değerine sahip
bölge müdürlüğü ile görüşün bence
kesinti olması çoğunlukla altyapına bağlı, altyapın kötüyse bütün hepsinde kopukluk olurPeki kesinti olur mu? Bilgin var mı?
İnternet olduğunda vaat edilen hızda bir kayıp yok ancak gece 02:00'dan sonra ülke genelinde bir kesinti oluyor.Şuanda kullandığımız interneti tek kelimeyle anlatacak olursam BERBAT! Yeni internet almayı düşünüyoruz benim aklıma Türknet geldi. Türknet'te internet kesintisi olduğunu duymuştum halen böyle bir sıkıntı var mı? Bizi üzer mi?