Neler Yeni

TürkNet'ten başka İSS önerisi

Sagopa Kajmer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
270
İsim
Selim Kozan
Dostlar yaklaşık 12 saattir internetim yok ve bu 3-4 aydır böyle. Her gün durmadan 15 dk, 1 saat veya daha kısa şekilde internetimiz keslip duruyo. Canıma tak etti artık iki kişi giriyoruz internet hemen donuyo. Geçen yaz 70mbps veriyolardı bu sene ne oldu bilmiyorum ama 40mbpse kadar düştü. Sizden ricam düzgün bir internet önerisi

Phoenixxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
729
İsim
Erdem çay
TT başka çareniz yok altyapınızda sıkıntı varsa araya giren her firma problem yaşatacaktır.

gaMMic_777

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
248
İsim
Burhan Bey
Merhaba, muhtemelen Telekom altyapısını kullanıyorsunuz, kesintilerin Türknet le çok bi alakası olduğunu düşünmüyorum, arkadaşın da dediği gibi bu denli kesintiler yaşıyorsanız altyapıda bir sorun olabilir.

Sagopa Kajmer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
270
İsim
Selim Kozan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba, muhtemelen Telekom altyapısını kullanıyorsunuz, kesintilerin Türknet le çok bi alakası olduğunu düşünmüyorum, arkadaşın da dediği gibi bu denli kesintiler yaşıyorsanız altyapıda bir sorun olabilir.
Aradım konuştum portla alakalı dediler ondan sonra tekrar aradım kablo dediler. E o zaman yapın dedik sokağı kazmamız lazım, yapamayız falan dediler.

gaMMic_777

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
248
İsim
Burhan Bey
Evet hocam, can sıkıcı durumlar, herhangi bir taahütünüz yoksa bir şans verin ve deneyin farklı ISS leri, belki faydası olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,076,600
Üyeler
171,062
Son üye
yusuf talha akbal
Top Bottom