Turknet Rezilliği ve ISS Önerisi

bende iss mi değiştirmeyi düşünüyorum son aylarda alakasız ping ve kopmalarla karşı karşıyayım (millenicom)
ben tercihimi netspeed tarafından kullanmayı düşünüyorum. Kullanan arkadaşlar herhangi bir sorun yaşıyor mu acaba ?

Turknetin kendi altyapısını kullanabilen şanslı azınlıktan biri değilseniz benzer iş modeli ile çalışan (altyapı kirala - işlet) diğer ISS lerden çokta farklı bir hizmet alamıyorsunuz. Bence bu tür işletmeler 3 aşağı 5 yukarı benzer bir deneyim sunuyorlar.
Katılıyorum fakat diğer ISS'lere göre Turknet neredeyse 2 katı fiyatına verdiği için ufacık bir sorun çözmesini bekliyor insan.

Comnet'in kapanması sonrası Turknet'e geçtim başlarda normaldi fakat son 1-2 aydır özellikle veri sızıntı yaşadıktan sonra her gün internet kesilmeleri yaşıyorum. İnternet kesintisi sonrası açtığım destek kaydı incelenene kadar internet geri geliyor ve kayıtta bir sorun olmadığını yazıyorlar. Kalıcı bir çözüm üretmekten aciz fahiş fiyata rezil bir hizmet veren sağlayıcılar kervanına katılmış bulunmakta.

En kısa sürede Turknet'ten ayrılacağım ve yeni ISS önerilerine açığım. Teşekkürler.
Turknetden Superonline geçtim aşırı memnunum

Yıllar önce bende Türknet kullanıyordum, daha önce sıkıntı olmayan pingim Türknete geçtikten sonra 90-300 arası değişmeye başladı online FPS için 90 bile çok fazla, nereden baksan 20 defa aradım hallediyoruz bakım var falan dediler beni 2 ay oyaladırlar sonra dediler ki sorun size. Dedim senin ben a.... kapattırdım başka firmaya geçtim internet bağlandı ve ping 13.

Türknetin sosyal medya reklamları olmasa kimse suratına bakmaz. Harbiden aşırı kötü bir firma.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,393
Üyeler
183,989
Son üye
AnatolianEagle
Geri