Turknet Rezilliği ve ISS Önerisi

Reaksiyon skoru
2
Comnet'in kapanması sonrası Turknet'e geçtim başlarda normaldi fakat son 1-2 aydır özellikle veri sızıntı yaşadıktan sonra her gün internet kesilmeleri yaşıyorum. İnternet kesintisi sonrası açtığım destek kaydı incelenene kadar internet geri geliyor ve kayıtta bir sorun olmadığını yazıyorlar. Kalıcı bir çözüm üretmekten aciz fahiş fiyata rezil bir hizmet veren sağlayıcılar kervanına katılmış bulunmakta.

En kısa sürede Turknet'ten ayrılacağım ve yeni ISS önerilerine açığım. Teşekkürler.

Edit: Saat 12 civarı giden internetim saat 14 civarı tekrar gitti. İnternet gidiyor ve 3-5 dk içerisinde tekrar geliyor.

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: Alyx
Uyuzum bu turknet e,
İnternetsiz kalayım yine de geçmem buna.
4 yıl once valideyi kandırmışlar.
Eve geldim internet yok, ttnet ten valide buna geçmiş, yaslı zaten anlamıyor,”Türk” kelimesini duyunca Türk telekom zannetmiş.
3 gun dogru dürüst internet gelmedi, ttnet e geri geçtim 12 ay cayma ödemiştim.
Tel ile İnsanları kandırmaktan baska bir işe yaramıyorlar

100 veya 200mbps yeter dersen netspeed var

Comnet'in kapanması sonrası Turknet'e geçtim başlarda normaldi fakat son 1-2 aydır özellikle veri sızıntı yaşadıktan sonra her gün internet kesilmeleri yaşıyorum. İnternet kesintisi sonrası açtığım destek kaydı incelenene kadar internet geri geliyor ve kayıtta bir sorun olmadığını yazıyorlar. Kalıcı bir çözüm üretmekten aciz fahiş fiyata rezil bir hizmet veren sağlayıcılar kervanına katılmış bulunmakta.

En kısa sürede Turknet'ten ayrılacağım ve yeni ISS önerilerine açığım. Teşekkürler.
Türknet'e laf söylüyorsanız diğer ISSlerden hiç verim alamazsınız. Netspeed rezalet, Süperonline rezalet, iyi para vermezseniz TTNET rezalet. GIBIRnet önereceğim ama ping konusunda verim alamazsınız. 6 ay ücretsiz kullanım sağlayan bir firmadan böyle bir şey beklenmemeli tabii ki ama diğer ISSleri önermiyorum. Bazı kişilerde kopuyor, ping çıkıyor tarzı yorumlar yapıyor ama acaba tesisatları iyi mi, modemleri iyi mi, snr ayarları iyi mi, acaba aldıkları hız darboğaz yapıyor mu? onlarda önemli. Bir şekilde çözmeye çalışın derim. İlla farklı bir ISS arıyorsanız GIBIRnet gerisi çer çöp.

turknetin kendi altyapısı yoksa geçmenin hiçbir faydası yok müşteri hizmetleri yok adamların saçma vodafone kullandım 5 6 yıl ping gayet iyiydi bölgeme göre 1 aydır millenicomdayım bunda da ping 4 5 arttı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Türknet'e laf söylüyorsanız diğer ISSlerden hiç verim alamazsınız. Netspeed rezalet, Süperonline rezalet, iyi para vermezseniz TTNET rezalet. GIBIRnet önereceğim ama ping konusunda verim alamazsınız. 6 ay ücretsiz kullanım sağlayan bir firmadan böyle bir şey beklenmemeli tabii ki ama diğer ISSleri önermiyorum. Bazı kişilerde kopuyor, ping çıkıyor tarzı yorumlar yapıyor ama acaba tesisatları iyi mi, modemleri iyi mi, snr ayarları iyi mi, acaba aldıkları hız darboğaz yapıyor mu? onlarda önemli. Bir şekilde çözmeye çalışın derim. İlla farklı bir ISS arıyorsanız GIBIRnet gerisi çer çöp.
ilk kez duydum taahhütlü paketi varmı acaba ilerde düşünülebilir

2 seneye yakın bi süredir Netspeed kullanıcısıyım, TurkNet'ten geçiş yaptım ben Netspeed'ten daha memnun kaldım müşteri hizmetleri daha iyi çalışıyor en azından arayarak ulaşabiliyorum rahatça saat farketmeksizin.İnternet kesintisi vs yaşamadım max 1-2 kere yaşamışımdır onda da müşteri hizmetleriyle anında çözmüştük zaten düşünürsen referans kodumu buraya bırakayım düzenli ödemede 12 ay boyunda aylık ikimizede indirim sağlıyor.

Referans Kodu : K44HZC

Son düzenleme:
bende iss mi değiştirmeyi düşünüyorum son aylarda alakasız ping ve kopmalarla karşı karşıyayım (millenicom)

turknetin kendi altyapısı yoksa geçmenin hiçbir faydası yok müşteri hizmetleri yok adamların saçma vodafone kullandım 5 6 yıl ping gayet iyiydi bölgeme göre 1 aydır millenicomdayım bunda da ping 4 5 arttı

ilk kez duydum taahhütlü paketi varmı acaba ilerde düşünülebilir
Var diye biliyorum ben. Ayrıca Facebook'da ''Türkiye İnternet Kullanıcıları'' adlı bir grup var. Orada yönetici dahil bazı kişiler de GİBİRnet kullanıyor. Çok da yardımcı oluyorlar. Geçeceğiniz zaman gruba girip soru sorabilirsiniz.

bende iss mi değiştirmeyi düşünüyorum son aylarda alakasız ping ve kopmalarla karşı karşıyayım (millenicom)
Önceliğiniz Türknet olsun. Ha derseniz ki para konusunda problemim yok. TTnet'den devam edin.

Anladığım kadarıyla sorunu çözebiliyorsam Turknet ile devam etmeliyim fakat diğer türlü öncelik olarak Gıbırnet ve Netspeed önerisi var bu ikisini araştırıp birine geçilebilir. Bu iki ISS'den taahütsüz bir şekilde başka ISS'e geçmem mümkün müdür?

Turknetin kendi altyapısını kullanabilen şanslı azınlıktan biri değilseniz benzer iş modeli ile çalışan (altyapı kirala - işlet) diğer ISS lerden çokta farklı bir hizmet alamıyorsunuz. Bence bu tür işletmeler 3 aşağı 5 yukarı benzer bir deneyim sunuyorlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,158,240
Üyeler
183,964
Son üye
Davut Öztürk
Geri