Türknette herkes sorun yaşıyor farklı bir internet sağlayıcısına geçmelisiniz bence.İnternet dün sorunsuz çalılştı fakat bugün saat 11 12 gibi internet kullanılamıyor hatası vermeye başladı. Tek bir cihazda da değil tüm cihazlarda aynı hatayı veriyor. Ne yapabilirim daha dün aldık
Aynen öyle.İsminde ''Türk'' geçen bir İSS'nin güzel olma ihtimali: %0.59.
İsminde "Türk " geçen bir şeyin güzel olma ihtimali: %0.58.İsminde ''Türk'' geçen bir İSS'nin güzel olma ihtimali: %0.59.
Turkcell? Pahalı ama güzel. (Bence yani. Hiç kullanmadım ama hızı hep iyi deniliyor.)İsminde "Türk " geçen bir şeyin güzel olma ihtimali: %0.58.
Çok uzun süre kullandım pahalı ama güzel bu arada "pahalı" olumlu bir şey değildi sanırsam (!)Turkcell? Pahalı ama güzel. (Bence yani. Hiç kullanmadım ama hızı hep iyi deniliyor.)
Zaten ama demişim Fiyatının hakkını veriyor mu?Çok uzun süre kullandım pahalı ama güzel bu arada "pahalı" olumlu bir şey değildi sanırsam (!)
Parasının hakkını vermesi önemliBimcelle geçtim, hakkını veriyor ama çok pahalı.
yani şöyle düşün (örnek)10 tl ye 1 hızında internet alıyorsunParasının hakkını vermesi önemli