Ben hiçbir şey olmayacağım.Kişiden kişiye değişir ama ben türk aşına güvenemiyorum ya
Aşı sırası gelirse gider biontech olurum
Aşınızı olun ama![]()
Inaktif asıya mRna ası. Teknoloji bakımından TURKOVAC Daha güvenilir olur aha @DOGANALPASLAN dayıya sorKişiden kişiye değişir ama ben türk aşına güvenemiyorum ya
Aşı sırası gelirse gider biontech olurum
Aşınızı olun ama![]()
%100 Demek ne demek ola ki? virüs kapmama olsa gerek.Bilimde bazı temeller dışında %100 diye bir şey yoktur.
Türkolar yine bilimden anlamadığını belli ediyor.
Şu anda kullandığımız atom modeli tarih boyunca kaç farklı şekilde kabul edildi araştırın isterseniz, şu ankinin de hiçbir kesinliği yok.
Kaynak A Haber galiba.TURKOVAC Aşısı Proje Lideri Prof. Dr. Aykut Özdarendeli'nin açıklamasına göre alfa varyantına karşı %100 etkili, delta varyantına karşı veri henüz yok.
Gerçek yaşam verileri gelmeden bu tarz pazarlama kampanyalarını doğru bulmuyorum. Ortada ne hakemli dergide yayımlanmış bir makale var( %100 etkinlik için konuşuyorum) ne de başka bir şey.Inaktif asıya mRna ası. Teknoloji bakımından TURKOVAC Daha güvenilir olur aha @DOGANALPASLAN dayıya sor
Mesaj otomatik birleştirildi:
%100 Demek ne demek ola ki? virüs kapmama olsa gerek.
Prestijli dergiler hangileri?Gerçek yaşam verileri gelmeden bu tarz pazarlama kampanyalarını doğru bulmuyorum. Ortada ne hakemli dergide yayımlanmış bir makale var( %100 etkinlik için konuşuyorum) ne de başka bir şey.
Hiçbir firma çıkıp da benim aşım güçsüz demez, makaleler doğruyu söyler. Prestijli dergilerde makaleleri yayımlanmadığı sürece temkinli yaklaşırım.
Google a yaz çıkar.Pek inandırıcı gelmedi. Nerede gördün bu haberi?
Konuşmak için çok erken, gerçek yaşam verileri ve makaleleri beklemek lazım. Ayrıca isim seçimi tam bir fiyasko. Bu proje başarısız olsa sanki TÜRK ismi zedelenmiş gibi bir şey olacak. Turkovac ismi aşırı kötü gerçekten.TURKOVAC Aşısı Proje Lideri Prof. Dr. Aykut Özdarendeli'nin açıklamasına göre alfa varyantına karşı %100 etkili, delta varyantına karşı veri henüz yok.
Nature, lancet vb...Prestijli dergiler hangileri?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Google a yaz çıkar.