TURKOVAC COVID-19 Alfa Varyantına Karşı %100 Etkili

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Reaksiyon skoru
29,568
TURKOVAC Aşısı Proje Lideri Prof. Dr. Aykut Özdarendeli'nin açıklamasına göre alfa varyantına karşı %100 etkili, delta varyantına karşı veri henüz yok.

Kişiden kişiye değişir ama ben türk aşına güvenemiyorum ya
Aşı sırası gelirse gider biontech olurum
Aşınızı olun ama :peepokalp:

%99 dese daha iyi bence hiçbir şeyin %100 etkili olabileceğine inanmıyorum.

Bilimde bazı temeller dışında %100 diye bir şey yoktur.
Türkolar yine bilimden anlamadığını belli ediyor.
Şu anda kullandığımız atom modeli tarih boyunca kaç farklı şekilde kabul edildi araştırın isterseniz, şu ankinin de hiçbir kesinliği yok.

Kişiden kişiye değişir ama ben türk aşına güvenemiyorum ya
Aşı sırası gelirse gider biontech olurum
Aşınızı olun ama :peepokalp:
Inaktif asıya mRna ası. Teknoloji bakımından TURKOVAC Daha güvenilir olur aha @DOGANALPASLAN dayıya sor :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bilimde bazı temeller dışında %100 diye bir şey yoktur.
Türkolar yine bilimden anlamadığını belli ediyor.
Şu anda kullandığımız atom modeli tarih boyunca kaç farklı şekilde kabul edildi araştırın isterseniz, şu ankinin de hiçbir kesinliği yok.
%100 Demek ne demek ola ki? virüs kapmama olsa gerek.

Pek inandırıcı gelmedi. Nerede gördün bu haberi?

Inaktif asıya mRna ası. Teknoloji bakımından TURKOVAC Daha güvenilir olur aha @DOGANALPASLAN dayıya sor :D

%100 Demek ne demek ola ki? virüs kapmama olsa gerek.
Gerçek yaşam verileri gelmeden bu tarz pazarlama kampanyalarını doğru bulmuyorum. Ortada ne hakemli dergide yayımlanmış bir makale var( %100 etkinlik için konuşuyorum) ne de başka bir şey.

Hiçbir firma çıkıp da benim aşım güçsüz demez, makaleler doğruyu söyler. Prestijli dergilerde makaleleri yayımlanmadığı sürece temkinli yaklaşırım.

Gerçek yaşam verileri gelmeden bu tarz pazarlama kampanyalarını doğru bulmuyorum. Ortada ne hakemli dergide yayımlanmış bir makale var( %100 etkinlik için konuşuyorum) ne de başka bir şey.

Hiçbir firma çıkıp da benim aşım güçsüz demez, makaleler doğruyu söyler. Prestijli dergilerde makaleleri yayımlanmadığı sürece temkinli yaklaşırım.
Prestijli dergiler hangileri?

Pek inandırıcı gelmedi. Nerede gördün bu haberi?
Google a yaz çıkar.

TURKOVAC Aşısı Proje Lideri Prof. Dr. Aykut Özdarendeli'nin açıklamasına göre alfa varyantına karşı %100 etkili, delta varyantına karşı veri henüz yok.
Konuşmak için çok erken, gerçek yaşam verileri ve makaleleri beklemek lazım. Ayrıca isim seçimi tam bir fiyasko. Bu proje başarısız olsa sanki TÜRK ismi zedelenmiş gibi bir şey olacak. Turkovac ismi aşırı kötü gerçekten.

Prestijli dergiler hangileri?

Google a yaz çıkar.
Nature, lancet vb...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,993
Üyeler
185,205