Turkovac vurdurur muydunuz?

Hangisi?

• Sinovac

Oylar: 3 3.7%
  • Turkovac

Oylar: 6 7.3%
  • Biontech

Oylar: 44 53.7%
  • Vurdurmam

Oylar: 29 35.4%

• Oy kullanan toplam üye
    82
Güvenli gelmiyor bana
Sinovac , biontech varken yani ben vurulmam
Daha bilindik bir aşı sonuçta. Şu mantıkla düşünün. Vestel bir telefon 3000 lira samsung bir telefon 3000 lira bu durumda herkes samsung alacaktır mantıken (markalar misal takılmayın)
Filyasyon doktoru Tanıdıgımız var o Öneriyor Güvensiz olsa kendi yaptıracağı aşıyı Önermez. Bunu geçmeliyiz, Her aşı testleri yapılıyor ki Turkovac aşısının Test oranı Sinovac (Aynı Teknoloji oldugu icin örnek olarak) Cok Daha Uzun.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ne kadar zorlarlarsa zorlasınlar hayatta yaptırmam.(biontech yada sinovac olurum)
Ben direk yaptıracağım. Sinovactan test süresi daha uzun. Aşı zaten Inaktif sıfıra yakın oluyor yan etkisi cok ektrem bir şey olmazsa

Filyasyon doktoru Tanıdıgımız var o Öneriyor Güvensiz olsa kendi yaptıracağı aşıyı Önermez. Bunu geçmeliyiz, Her aşı testleri yapılıyor ki Turkovac aşısının Test oranı Sinovac (Aynı Teknoloji oldugu icin örnek olarak) Cok Daha Uzun.

Ben direk yaptıracağım. Sinovactan test süresi daha uzun. Aşı zaten Inaktif sıfıra yakın oluyor yan etkisi cok ektrem bir şey olmazsa
Ben biontech oldum kol ağrısı dışında yan etkisi olmadı

ülkeme güvenim
Bundanda az

Bundan sonra türklerin yaptığı hiçbir şeyi ellemem. Tek amacım üniversiteyi okuyup bu ülkeden çekip gitmek.

Bu isim bana bir yerden tanıdık geldi ama .d siz vurdurur muydunuz yoksa Biontech veya Sinovac mı vurdurursunuz?
ben etkileri daha az diye sinovac oldum ailedeki diğer bireyler biontech kolları vs baya ağrıdı tetenoz olmuş gibi dediler bilemiyorum xd sinovac 2. dozu oldum herhangi bir yan etkisini görmedim

Vurdururuz

Geri