Neler Yeni

Türksit Oyuncu Koltukları Alınır mı ?

EmreBey52

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,197
İsim
EmreBey
Türksit koltukları alınır mı ? Beğendiğim Concorde modeli var ve alırsam ne kadar götürür beni ?

@EnverPasha @EnverPasha

Son düzenleme:

Ordulu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
456
İsim
Mustafa Elbaşı
Türksit koltukları alınır mı ? Beğendiğim Concorde modeli var ve alırsam ne kadar götürür beni ?
kullanımına bağlı olarak uzun süre götürür bence

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,541
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
Hocam bayağı önce Türksit bir oyuncu koltuğu aldım. Tabii ki bu bütçede kendisinden çok fazla bir şey beklememek gerekli. Açıkçası ben memnunum. Tabii derileri bayağı soyuldu. Aslında bunda benim de hatam var. Kısaca bütçe arttırılamıyorsa bence alınır.

EmreBey52

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,197
İsim
EmreBey
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bayağı önce Türksit bir oyuncu koltuğu aldım. Tabii ki bu bütçede kendisinden çok fazla bir şey beklememek gerekli. Açıkçası ben memnunum. Tabii derileri bayağı soyuldu. Aslında bunda benim de hatam var. Kısaca bütçe arttırılamıyorsa bence alınır.
Aynen hocam. Deri soyulması pek iyi olmamış ne kadar sürede kullanıyorsunuz ? Ve önerdiğiniz koltuk varmı ?

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,541
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
Aynen hocam. Deri soyulması pek iyi olmamış ne kadar sürede kullanıyorsunuz ? Ve önerdiğiniz koltuk varmı ?
Hocam önerdiğim yok. Size kullandığım Türksit koltuğu atayım. Kaç sene oldu gerçekten tam zamanını bilemiyorum ancak rahat 2.5 3 sene oldu gibi geliyor bana tabii tam olarak emin de değilim.
Kullandığım model bu sanırım. Bende ayakları plastik
1617695371906.png

Mavisi

EmreBey52

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,197
İsim
EmreBey
Hocam önerdiğim yok. Size kullandığım Türksit koltuğu atayım. Kaç sene oldu gerçekten tam zamanını bilemiyorum ancak rahat 2.5 3 sene oldu gibi geliyor bana tabii tam olarak emin de değilim.
Kullandığım model bu sanırım. Bende ayakları plastik
Alıntıyı görüntüle
Mavisi
Anladım hocam teşekkür ederim bende concorde modelini beğendim ancak pek iyi durmuyor ama malum bütçe :D

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,541
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
Anladım hocam teşekkür ederim bende concorde modelini beğendim ancak pek iyi durmuyor ama malum bütçe :D
Ya gerçekten kaliteli güzel bir şey almak isteniyorsa en az 1k gözden çıkarılmalı. Ki gerçekten o bütçelere çıkmak çok zor. Düşük bütçede Türksit'den başka seçenek kalmıyor sanırsam.

EmreBey52

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,197
İsim
EmreBey
Ya gerçekten kaliteli güzel bir şey almak isteniyorsa en az 1k gözden çıkarılmalı. Ki gerçekten o bütçelere çıkmak çok zor. Düşük bütçede Türksit'den başka seçenek kalmıyor sanırsam.
Aynen öyle hocam.

imemircan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
489
İsim
Emir can Bozan
İlgilendiği Kategoriler
Gözüme ne çarparsa valla :)
Ben 3 sene önce m3 olanı aldım baya memnundum fakat 2 hafta önce arka tarafı tutan kısım kırıldı :D ama 350tl idi yani çok değil o yüzden yani bütçe yoksa alınır

EmreBey52

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,197
İsim
EmreBey
Ben 3 sene önce m3 olanı aldım baya memnundum fakat 2 hafta önce arka tarafı tutan kısım kırıldı :D ama 350tl idi yani çok değil o yüzden yani bütçe yoksa alınır
İnceleyenlerin videolarına vs bakıyorum hocam 3 sene iyi idare etmiş beni de öyle idare etse yeter rahatlık vs. Teşekkürler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,825
Üyeler
164,565
Son üye
tunajn
Top Bottom