EmreBey52
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 3,203
@EnverPasha @EnverPasha
Son düzenleme:
kullanımına bağlı olarak uzun süre götürür benceTürksit koltukları alınır mı ? Beğendiğim Concorde modeli var ve alırsam ne kadar götürür beni ?![]()
Aynen hocam. Deri soyulması pek iyi olmamış ne kadar sürede kullanıyorsunuz ? Ve önerdiğiniz koltuk varmı ?Hocam bayağı önce Türksit bir oyuncu koltuğu aldım. Tabii ki bu bütçede kendisinden çok fazla bir şey beklememek gerekli. Açıkçası ben memnunum. Tabii derileri bayağı soyuldu. Aslında bunda benim de hatam var. Kısaca bütçe arttırılamıyorsa bence alınır.
Hocam önerdiğim yok. Size kullandığım Türksit koltuğu atayım. Kaç sene oldu gerçekten tam zamanını bilemiyorum ancak rahat 2.5 3 sene oldu gibi geliyor bana tabii tam olarak emin de değilim.Aynen hocam. Deri soyulması pek iyi olmamış ne kadar sürede kullanıyorsunuz ? Ve önerdiğiniz koltuk varmı ?
Anladım hocam teşekkür ederim bende concorde modelini beğendim ancak pek iyi durmuyor ama malum bütçeHocam önerdiğim yok. Size kullandığım Türksit koltuğu atayım. Kaç sene oldu gerçekten tam zamanını bilemiyorum ancak rahat 2.5 3 sene oldu gibi geliyor bana tabii tam olarak emin de değilim.
Kullandığım model bu sanırım. Bende ayakları plastik
Alıntıyı görüntüle
Mavisi
Ya gerçekten kaliteli güzel bir şey almak isteniyorsa en az 1k gözden çıkarılmalı. Ki gerçekten o bütçelere çıkmak çok zor. Düşük bütçede Türksit'den başka seçenek kalmıyor sanırsam.Anladım hocam teşekkür ederim bende concorde modelini beğendim ancak pek iyi durmuyor ama malum bütçe![]()
Aynen öyle hocam.Ya gerçekten kaliteli güzel bir şey almak isteniyorsa en az 1k gözden çıkarılmalı. Ki gerçekten o bütçelere çıkmak çok zor. Düşük bütçede Türksit'den başka seçenek kalmıyor sanırsam.
İnceleyenlerin videolarına vs bakıyorum hocam 3 sene iyi idare etmiş beni de öyle idare etse yeter rahatlık vs. Teşekkürler.Ben 3 sene önce m3 olanı aldım baya memnundum fakat 2 hafta önce arka tarafı tutan kısım kırıldıama 350tl idi yani çok değil o yüzden yani bütçe yoksa alınır