TurkTelekom Ani Hız Düşmesi

Hocam download 2 haneli olmuş? O ne demek? Sadece bende mi tek hane? Upload'da 1'den büyük. Nasıl oluyor böyle şeyler?
Kankam türk telekom sokak interneti kullanılıyor . Türksat kendi kutusundan çekiyor fiber kabloyu o yüzden böyle aslında uploadım 5 dowlandım 100 95 arası

Kankam türk telekom sokak interneti kullanılıyor . Türksat kendi kutusundan çekiyor fiber kabloyu o yüzden böyle aslında uploadım 5 dowlandım 100 95 arası
Hocam peki KabloNet'i mi yoksa Türksat'ı mı önerirsiniz?

Turksatta gecsem Superonline dan kalan cayma bedelinin bir kismini ödüyorlar mi?

Hocam detaya iner misiniz?
Şöyleki bizim fiber dediğimiz sistem her mahallede fiber kabin bulunur birden fazla lokal loka sizin binanıza kadar bakır şemeke ile gelir oradan da modeme kadar yine bakır şebeke ile gider bizdeki sistem bu
Kablonet ve uydunet bunlar galon bakır kablo ile internet vermekte ama internet sinyali Ne kadar ince ve temiz bir bakır kablodan geçerse alış verişi daha iyi sağlar

Hocam peki KabloNet'i mi yoksa Türksat'ı mı önerirsiniz?
Kablonet türksat aynı zaten. Fiyat performans anlamında türkiyede türknet ve türksat var. Ben göçebeyim diyorsanız türknet çünkü sözleşme yapmıyorlar. Ben kalıcıyım taşınmıyorum diyorsanız türksat yani kablonet :)

Şöyleki bizim fiber dediğimiz sistem her mahallede fiber kabin bulunur birden fazla lokal loka sizin binanıza kadar bakır şemeke ile gelir oradan da modeme kadar yine bakır şebeke ile gider bizdeki sistem bu
Kablonet ve uydunet bunlar galon bakır kablo ile internet vermekte ama internet sinyali Ne kadar ince ve temiz bir bakır kablodan geçerse alış verişi daha iyi sağlar
Anladım hocam.

Kablonet türksat aynı zaten. Fiyat performans anlamında türkiyede türknet ve türksat var. Ben göçebeyim diyorsanız türknet çünkü sözleşme yapmıyorlar. Ben kalıcıyım taşınmıyorum diyorsanız türksat yani kablonet :)
2021 Ocak. Bekle beni...

Hahah :D Ben bekliyorum seni kankam kablonetin sayfasına girip bakmalısın bence çünkü ordaki kampanyaların hepsini gerçekten veriyorlar :) İyi günler
Hocam sizin tarifeniz bunlardan hangisi? Veya hangisin önerirsiniz?

Hocam sizin tarifeniz bunlardan hangisi? Veya hangisin önerirsiniz?
Ben bunu kullanıyorum. https://www.turksatkablo.com.tr/TK-Detay,650,efsane-kampanya

Hocam 70-80 lira bandında önerebileceğiniz kampanya hangisi peki?
Önermem kankam 70 80 tl ye eğlenceli kampanya var orda 24 ay sözleşmeli onuda 20 tl ekle efsane kampanya al derim kankam yada 100 güldüren kablonetin avantajı şu mesela sen efsane kampanya aldın reis 2 ay sonra başka pakete geçebiliyorsun :)

Geri