Neler Yeni

türktelekom durduk yere bozma bedeli çıkardı

Nagi.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Ahmet Yasin Başyiit
merhabalar aktif fiber kullanıcısıyım yaklaşık 2 ay önce paketimi bi üst pakete çıkardım 24mbpsden 100e bugün yaklaşık 3500tl bozma borcumnuz olduğu belirtildi paket yükseltmek bozma olarak mı sayılıyor ?

Aderal

80+ Bronze
türktelekom şu saçma politikalarını değiştirip paketleri biraz uygun tutsa ülkede başka ISS kalmaz yemin ederim ama kendi ayaklarına sıkıyorlar göz göre göre

Nagi.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Ahmet Yasin Başyiit
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
primein bilmem ne paketine geçtiniz dediler fakat sıkıntı şuki kullandığımız paketin taahütnamesini okudum ki 6 aydır kullanmaktayıuz ki fiyat olarak daha üst bi pakete geçmemiz durumunda sıkıntı olmayacağı yazıyor fibere hoşgeldin 25 kullanıyorduk fibere hoşgeldin 100e çıkardık fiberin paketlerine baktım biraz önce hani alabileceğim en ucuz paket zaten 2 katı anlamadım
nerden cıkardıklarını sordunuzmu neden dolayı böyle bir ücret oduyorsunuz
Mesaj otomatik birleştirildi:

6 ayda nasıl 3500tl bozma bedeli çıkarabildiler bunuda aklım almıyor

Üzgün Araba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Çağrı menekşe
primein bilmem ne paketine geçtiniz dediler fakat sıkıntı şuki kullandığımız paketin taahütnamesini okudum ki 6 aydır kullanmaktayıuz ki fiyat olarak daha üst bi pakete geçmemiz durumunda sıkıntı olmayacağı yazıyor fibere hoşgeldin 25 kullanıyorduk fibere hoşgeldin 100e çıkardık fiberin paketlerine baktım biraz önce hani alabileceğim en ucuz paket zaten 2 katı anlamadım

6 ayda nasıl 3500tl bozma bedeli çıkarabildiler bunuda aklım almıyor
zaten daha uygun paket sunmazlar bi sıkıntı olması lazım farklı bi sağlayıcıya geçmemişsiniz ki 6 ayda 3500 tl imkansız bir rakam ödemeyınız bence ya türk telekom çözsün yada mahkemeye taşıyın

Nagi.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Ahmet Yasin Başyiit
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
mahkemeye taşımayı planlıyoruz ama gerçekten aklım almıyor bu kadar saçma bir şey olabilir mi
zaten daha uygun paket sunmazlar bi sıkıntı olması lazım farklı bi sağlayıcıya geçmemişsiniz ki 6 ayda 3500 TL imkansız bir rakam ödemeyınız bence ya türk telekom çözsün yada mahkemeye taşıyın

etnetalw

80+ Bronze
merhabalar aktif fiber kullanıcısıyım yaklaşık 2 ay önce paketimi bi üst pakete çıkardım 24mbpsden 100e bugün yaklaşık 3500tl bozma borcumnuz olduğu belirtildi paket yükseltmek bozma olarak mı sayılıyor ?
Hocam hız yükseltme paketi var birde paket yenileme var. Sen paket yenile dersen cayma borcu cıkabilir diye biliyorum. Ve hız yükseltme basıp yaptıysan o paketin sozleşmelerini okusaydın keşke. 3500TL Bence yapılan kampanyalar indirimler ile çıkmış olabilir ama cok fazla bencede.

Üzgün Araba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Çağrı menekşe
Hocam hız yükseltme paketi var birde paket yenileme var. Sen paket yenile dersen cayma borcu cıkabilir diye biliyorum. Ve hız yükseltme basıp yaptıysan o paketin sozleşmelerini okusaydın keşke.
hocam öyle dahi yapsa 6 ay için 3500 tl çok fazla

cancan1135

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
648
İsim
can
Benzer durum benimde basıma geldi, evimde sürekli internet kopuyordu sebebi ise alt yapımın desteklemedi halde yüksek hızlı internet paketi yapmaları 100 mb den 25e kadar düşürdük anca stabil oldu sonraki ay 90 tl olan faturam 600 tl olarak gelmişti bende cimere şikayet ettim 15 gün icinde ttnetten arayıp düzelttiler :D

Nagi.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Ahmet Yasin Başyiit
belirttiğim gibi fatura bedeli güncel paketten yükseke sıkıntı olmayacağı yazıyor taahütnamesinde ki geçtiğim paket aynı paketin üstü

gerçekten dünyanın en saçma olayı olabilir hiçbir şekilde ödemeyip thhye şikayet edeceğiz

Son cümlemde bahsettim düzeltme ile.
hocam mesele şu hani zaten yükselt dediğimizde aynı paketten sadece başkja hıza geçirdi ki taahütnamesinde bunun sıkıntı olmayacağı yazıyor ki paketleri verip bunlarla değiştirebilirsiniz dediği tek paket vardı zaten yani biz kendimizde pajet seçmedik aynı paket üzerinden zorunlu yaptırdı gerçekten saçma modem kurulum ücretini eklesek bile o kadar çıkmıyor ki modem parasıda ödendi

Top Bottom