Neler Yeni

Yardım TurkTelekom fiber modeme kabloyla nasıl bağlanabilirim ?

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
70,064
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
telefondan veya dizüstü bilgisayarımdan 5GHz olarak görünen internete bağlanıp yaptığım hız testi sonuçları 150 mbps altına düşmüyor,
aynı şekilde telefon veya dizüstü bilgisayardan 2.4GHz olana bağlanıp yaptığım testlerde de 70mbps üstüne çıkmıyor.
Ek olarak ethernet kablosu ile bağladığım bilgisayarımda da yaptığım hız testleri 70 üstüne çıkmıyor.
2.4 GHz hızı normal zaten sınırlar o civarlarda olur. Kabloludaki sorun ise modemle alakasız ben 200 MBPS kullanıyorum rahatlıkla.

Mujka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
982
İsim
Mustafa Polat
telefondan veya dizüstü bilgisayarımdan 5GHz olarak görünen internete bağlanıp yaptığım hız testi sonuçları 150 mbps altına düşmüyor,
aynı şekilde telefon veya dizüstü bilgisayardan 2.4GHz olana bağlanıp yaptığım testlerde de 70mbps üstüne çıkmıyor.
Ek olarak ethernet kablosu ile bağladığım bilgisayarımda da yaptığım hız testleri 70 üstüne çıkmıyor.
O modem Turk Telekom'un herkese verdiği modemden, ben de kullanıyorum. Kabloda sıkıntı olabilir. Seninle aynı durumdayım kablo ile bağlandığımda tam performans alıyorum. Kablosuz yaptığın testlerde bir sıkıntı yok

Top Bottom