Çözüldü✓ Türktelekom goodby DPI mı engelledi ?

MctCan

80+ Silver
Reaksiyon skoru
850
Selam arkadaslar ;

2 gün önce açılan discord şimdi ise açılmıyor. Dpı leri resetledim tekrar tt goodby yaptım yine olmadı . Türktelekom buna el mi attı acaba ? Vpn olmadan nasıl açabilirm veya aranızda böyle sorun oldu mu ?

Selam arkadaslar ;

2 gün önce açılan discord şimdi ise açılmıyor. Dpı leri resetledim tekrar tt goodby yaptım yine olmadı . Türktelekom buna el mi attı acaba ? Vpn olmadan nasıl açabilirm veya aranızda böyle sorun oldu mu ?
bendede türk teleklom var test ettim çalışıyor

Selam arkadaslar ;

DPI yaptıktan sonra dns ataman gerekiyor. Atadın mı?

Cok garip hersey denedim calısmıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kanka normalde atanmadan calısıyordu . Hangi dns ise yapayım
Atanmadan discord açılmaz. DPI yaptıktan sonra 1.1.1.1 1.0.0.1 yada 8.8.8.8 8.8.4.4 atayabilirsin.

• Beğen
Reaksiyonlar: GUSE
ben de çalışıyor 1.1.1.1 yazınca internet gidiyor buga girdi resmen
Google dns yada CF dns atınca çalışıyor windows 11 23h2 yüklediğimde hiçbir şey yapmadan açabiliyorum discordu ISSimde engelsiz.

Google dns yada CF dns atınca çalışıyor windows 11 23h2 yüklediğimde hiçbir şey yapmadan açabiliyorum discordu ISSimde engelsiz.
w11 benim ağ bağlantılarımdan veya modemden atıyorum ama netim gidiyor önceden olmuyordu anlamadım ISS engeli falan da yok ttnet sonuçta yasaklamıyor

w11 benim ağ bağlantılarımdan veya modemden atıyorum ama netim gidiyor önceden olmuyordu anlamadım ISS engeli falan da yok ttnet sonuçta yasaklamıyor
Fiber mi altyapı? Sistem eski mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,621
Üyeler
183,146
Son üye
TalhaBozkurt1907
Geri