Neler Yeni

Türktelekom Hipernet Altyapı Sorunu

Xcartima

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Mehmet Kemal Namuslu
Mahalleye zamanında yapılan altyapı çalışmasında internet altyapısı olarak hipernet altyapısı döşenmiş bu bilgi internet sağlayıcısı sunucularına neredeyse 1 sene sonra işlendi. Her neyse ben bunu fark ettiğimde türktelekom şikayet bildiri kısmına itiraz da bulundum bizim burada hipernet altyapısı bulunmaktadır diye gözüküyor sitelerinizde neden kullanıma açılmıyor, süs olarak mı yaptınız filan dedim. Bana ilk başta mahallenizde altyapı çalışması devam etmektedir dediler. Tekrar mail attım bu sefer mahallenizde altyapı bulunmamaktadır dediler. Sitelerde neden yanlış bilgi yazdığı hakkında tekrardan mail attım. Bu sefer konumunuzda hipernet üzerinden vdsl altyapınız 88mbps destekliyor denildi. Yani sürekli mail atıp itiraz etmemin sonucunda benim demek istediğim konuya varıldı. Ve bana attıkları mail de başvurunuzu yaptıktan sonra altyapınızda ilgili testler yapıldığı halinde istediğiniz internet paketime geçebileceğimi söylediler. Bende karşı olarak fiyatları bahane ettim ve başka bir internet sağlayıcına geçtiğimi belirttim. Daha mail gelmedi şuan gece vakti olduğu için mesai saatleri dışındayız sanırsam. Benim bu başvuruyu nasıl yapabilirim onu sormak istiyorum bilen arkadaşlara. Ben bu hipernet altyapısını nasıl apartmanıma görevlileri çağırıp binaya altyapıyı sağlayabilirim. Başvuru nereden nasıl yapılır. Altyapı yaklaşık 2 sene önce yapıldı ve ben heralde açılır diye bekliyordum ve bana eskiden sorduğumda port olmadığı için mahallenizde altyapı kullanılmıyor gibi saçma bir şey söylediler. Yardımcı olabilecek arkadaşları dinlemeyi isterim. Bana gönderdikleri mailleri fotoğrafları:
3.png
2.png
4.png

Top Bottom