TurkTelekom modem değişikliği sonrası internette yavaşlama

Bazarov

80+
Reaksiyon skoru
0
3-4 gün önce internet yine yavaşladığı için aradım. 1000 Mbps aboneliğim var ve bana şu anda kullandığım modemin 1000 Mbps desteklemediğini söylediler ve değiştirmek istediler. Halbuki ben 1000 Mbps aboneliği yaptığımda gelip modemi 1000 Mbps destekliyor diye değiştirmişlerdi. Neyse dedim yine kendilerince oyun kuruyorlar diye ses etmedim. Söyledikleri gibi modemi değiştirecek olan arkadaş geldi kurulumu yaptı beraber hız testini yaptık eskisi gibi normaldi. Bir gün sonra internet 900 downloaddan 60 downloada upload 90'dan 50'ye düşmüştü rakamlar zaten olması gerektiği gibi değil bir de 192.168.1.1'e baktım benim WAN portuma gelen internet 100Mbps yine aradım zaten arıza kaydım varmış ekip yollayacakmış benimle görüşeceklermiş ne arayan oldu ne soran. Artık bilgisayarda bir şey yüklerken video bile izleyemiyorum. Yardım ve önerilerinizi bekliyorum. (WAN portu CAT6 modemle gelen CAT5e ayrıca 2 farklı bilgisayardada aynı şekilde modemi defalarca sıfırladım sonuç değişmedi muhtemelen yine bir oyun kuruyorlar xd).

Geri