Neler Yeni

Türktelekom Numara taşıma ve yeni tesis

XPegasusL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Ali Kaya
O bilgiyi birkaç yerde daha görmüştüm. Doğru o zaman. Eğer hat yeni ise operatör değiştirince 3 ay geçmeden tekrar geçiş yapamıyorsun. Ama hat yeni değilse 2-3 günde operatör değiştirebiliyorsun.
Turkcellede bu kural varmış diğer opreatörleri bilemiycem. Ama saçmalık cayma bedelini ödemeyi göze alıyorum halen 3ay diyorlar saçmalık.

Veysel35

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
252
İsim
Veysel Tunç
Arkadaşlar bayiden geçtim. Bana bayi youtube da sınırsız dedi kandırıldık mı?

nirvanax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Brk
Arkadaşlar bayiden geçtim. Bana bayi youtube da sınırsız dedi kandırıldık mı?
youtube shorts instagram reels vs kotadan tüketiyormus tonla şikayet var aldatmaca durumu yüksek bu pakette, sen test ettin mi kotadan düşüyor mu? hediye paketten yiyor ama normal kotadan yemiyor tarzı dönüş yapıyorlar ama kolpa yine kotadan düşüyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Mark
Arkadaşlar az önce türk telekom müşteri hizmetleri ile görüştüm sınırsız sosyal medyayı kullanmak için sizin bir her yöne internete ihtiyacınız oluyor yani 40 gb internetiniz biterse sınırsız sosyal medyayı kullanamıyorsunuz aşım yaparsınız birde youtube insta twitterda çıkan reklamlar internetinizden düşüyor instagram facebookda yapacağınız konuşmalar kendi internetinizden düşer youtube shorts kendi internetinizden düşer yani bu sınırsız sosyal medya sizi çok kısıtlayan bir şekilde çalışıyor geçecek arkadaşların aklında bulunsun

ARDELENO

80+ Bronze
tahhüt için söz yazıp 5555 e gönderdim. gelen mesajlarda fiyatlar faklı yazıyor. benim tarifen 20 gb 295 tl yazıyor. normalde 180 lira olması gerekiyor. yanlış pahete mi geçirdiler. Türk telekomdan gelen başka mesajda mobil faturalı popüler 20 gb tarifesi yazıyor.

A_TURAN_A

80+ Bronze
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Prime lı olanlar 1 yıllık tivibu go ve muud aboneliklerini lamayı unutmasınlar , her haftada hediye expresso lab kahve kodu veriyor. Online dan başvurularda açılmış bu arada eskiden sadece bayiye giderekti. Birde türk telekomlularla sınırsız konuşmada veriliyormuş bayide hattımı taşırken o yok demişti yetkili ama varmış.
1733926845484.png

orak98

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
nayifork
Prime lı olanlar 1 yıllık tivibu go ve muud aboneliklerini lamayı unutmasınlar , her haftada hediye expresso lab kahve kodu veriyor. Online dan başvurularda açılmış bu arada eskiden sadece bayiye giderekti. Birde türk telekomlularla sınırsız konuşmada veriliyormuş bayide hattımı taşırken o yok demişti yetkili ama varmış.
Alıntıyı görüntüle
Mağazada yapanlarda alabiliyor

Top Bottom