Neler Yeni

Türktelekom Numara taşıma ve yeni tesis

DeePxBeX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ömer Arslan
Arkadaşlar fiyatlar güncel mi ona göre yarım tt ye gidip geçeceğim net bilgisi olan yazabilir mi. Şimdi gördüm güncel mi lakin vodafone da fiyatlar güzel hangisi daha iyidir acaba

Son düzenleme:

HeiseN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Hasan
Arkadaşlar fiyatlar güncel mi ona göre yarım tt ye gidip geçeceğim net bilgisi olan yazabilir mi. Şimdi gördüm güncel mi lakin vodafone da fiyatlar güzel hangisi daha iyidir acaba
Hocam ben bu gün geçiş işlemini başlattım bayiden 320 tl olan paketi aldım bayideki arkadaş kampanyanın süresinin belirsiz olduğunu söyledi ayrıca 90 tl gibi bir ekstra ücret çıkıyor tivibu için referans gibi bir şey söyledi bu kısmı tam çözemedim ama ben biraz allem kallem edince eğer tt evde İnternet müşterisiyseniz onu da referans gösterebiliriz dendi o şekilde hallettim bilginiz olsun

omerfyak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ömer Faruk Yak
1733440284211.png
Numara taşımaya özel

Byte

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
247
İsim
Burak B
Ben türk telekomdayım 2 ay önce yeni tahahüt yaptılar 300 liraya. Aynı paketi vodafone 180 TL ye veriyor. Numaramı vodafone taşısam ne kadar cayma bedeli çıkar acaba

omuraycil

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
380
İsim
Ömür AYCIL
Bugun hattim acildi telefonla konusurken internete giremiyorum herkestemi ayni yoksa bolgesel bi durum mu?

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,472
İsim
Hacı
Arkadaşlar ben TT bayi ile görüştüm, türk telekomlu olduğum için başka hatta geçip geri gelecektim, olmuyor 90 gün geçtiğin yerde kalıyorsun dediler. Doğru mudur?
Hayır yok öyle bişi. Turkcell faturasız a geç, hattın açılınca TT a geç oluyor.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,472
İsim
Hacı

XPegasusL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Ali Kaya
Hayır her operatörün kendi simkartını kullanmak zorundasın dün bayiye gittim yeni simkart aldım mesaj geldi yarın dördü yirmi geçe açılacakmış.
Vodafone ile de görüştüm şubeye gitmediğim için otomatik olarak iptalde düşecekmiş hemen TT geçtim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Reis turkcell uygulamasına gir asistana sor o ne kadar olduğunu söyler sana.
İnternetten de geçersin.

Reis bu arada dün akşam bayiden geçiş işlemlerini tamamladım 15dk da bitti yarın da hattım açılacak.

Yeni hat alımına ve numara taşımaya özel bu kampanya.
AGA YANDIM 310 tl olan kasım kapanyası için turkccell yeni hat aldıydım şimdi tt ye cayma bedelini ödeyip geçmek istedim diyorlarki turkcelde yeni hat aldığım için 3 ay boyunca turkcelde kalmadan numara taşıyamıyormuşum tt de numara talebiniz mevcut operetörönüz tarafından reddedildi diye mesaj attı ne yapiyim

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,058
İsim
.
AGA YANDIM 310 tl olan kasım kapanyası için turkccell yeni hat aldıydım şimdi tt ye cayma bedelini ödeyip geçmek istedim diyorlarki turkcelde yeni hat aldığım için 3 ay boyunca turkcelde kalmadan numara taşıyamıyormuşum tt de numara talebiniz mevcut operetörönüz tarafından reddedildi diye mesaj attı ne yapiyim
Daha iyi boşver ben TT geçtim de ne oldu ?
1000004853.jpg

Turkcell le 180 ile 220 arasında gezen hız şimdi TT ile 10 u geçmiyor :D
Bizzat kendi evimde aldığım hıza bak ah turkcellllllllllllll

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
O bilgiyi birkaç yerde daha görmüştüm. Doğru o zaman. Eğer hat yeni ise operatör değiştirince 3 ay geçmeden tekrar geçiş yapamıyorsun. Ama hat yeni değilse 2-3 günde operatör değiştirebiliyorsun.

Top Bottom