Neler Yeni

Türktelekom Numara taşıma ve yeni tesis

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Taha imay
Arkadaslar turkcelle gectim 1 ay oldu turk telekoma nasil gecicez sadce magazadan mi ve cayma bedeli cok oder miyiz?

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,058
İsim
.
Hocam benim anlamadığım numaramızı başka operatöre taşıyınca sim kart değiştirmek zorundamıyız, sim kartı değiştirmeden numara taşıyamıyormuyuz?
Hayır her operatörün kendi simkartını kullanmak zorundasın dün bayiye gittim yeni simkart aldım mesaj geldi yarın dördü yirmi geçe açılacakmış.
Vodafone ile de görüştüm şubeye gitmediğim için otomatik olarak iptalde düşecekmiş hemen TT geçtim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaslar turkcelle gectim 1 ay oldu turk telekoma nasil gecicez sadce magazadan mi ve cayma bedeli cok oder miyiz?
Reis turkcell uygulamasına gir asistana sor o ne kadar olduğunu söyler sana.
İnternetten de geçersin.

Eğer bayiye soran olursa veya geçen olursa yazabilir mi?
Reis bu arada dün akşam bayiden geçiş işlemlerini tamamladım 15dk da bitti yarın da hattım açılacak.

arkadaşlar bir şey şart mı ya da ekstra ücret direkt bu turktelekoma geçmek yeterli mi
Yeni hat alımına ve numara taşımaya özel bu kampanya.

Son düzenleme:

ramcoloji

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
256
İsim
RAMAZAN PANCAREKEN
1 ay önce 1000dk + 10gb olan pakete geçtim 265tl'ye. Şimdi bu çıkmış aradım müşteri hizmetlerini cayma bedelin 84tl dedi. Vodafone'a geçecem süre bitmeden yetişirsem tekrar buna geçecem. Yetişemezsem Vodafone'daki 145'tl lik pakete geçecem.

XPegasusL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Ali Kaya
Simdi geldim bayii den her bayide var hatta daha fazla seçeneklerde var altta fotografini ekledim onlarada gecis yapabiliyorsunuz
Alıntıyı görüntüle

Bilemiyorum belli de degil gibi yarinda olabilir yilbasindada
Kardeşim allah razı olsun burdaki bayinin tarifelerden haberi bile yokmuş ne kağıt var ne afiş şu 15 gb lık olanı sisteme yazınca bulmuş geçtim hemen.

furnout

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Furkan Ardıç
Instagram
furkanimardic
Steam
https://steamcommunity.com/id/furnout
Discord
Furnout#9237
Arkadaşlar soran var mı mağazalardan yapılıyor mu acaba prime 30gb tarifesi. Yukarıdaki mesajı görmemişim kb yapılıyormuş

Son düzenleme:

genc1919

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
287
İsim
Yusuf Bahadır
Arkadaşlar ben TT bayi ile görüştüm, türk telekomlu olduğum için başka hatta geçip geri gelecektim, olmuyor 90 gün geçtiğin yerde kalıyorsun dediler. Doğru mudur?

omuraycil

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
380
İsim
Ömür AYCIL
Arkadaşlar ben TT bayi ile görüştüm, türk telekomlu olduğum için başka hatta geçip geri gelecektim, olmuyor 90 gün geçtiğin yerde kalıyorsun dediler. Doğru mudur?
değil ben 15 gün önce vodafone a gecmiştim sonra tt ye gectim

aliakc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Ali Akçaoğlu
3 ay önce mecburiyetten ttelekoma geçtim 20+5 gb ya 320 tl ödüyorum ben keriz miyim!! Paylaştığın için teşekkür ederim dostum şimdi turkcell e geri dönücem, saçma fiyat politikalarını başlarına çalsınlar bye bye telekOM
Cayma bedeli varmı bende Vodafone de 490 veriyorum 30 GB internete hicbirsey sınırsız değil wp hariç

Erdox

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
383
İsim
Erdoğan Aktaş
Hayır her operatörün kendi simkartını kullanmak zorundasın dün bayiye gittim yeni simkart aldım mesaj geldi yarın dördü yirmi geçe açılacakmış.
Vodafone ile de görüştüm şubeye gitmediğim için otomatik olarak iptalde düşecekmiş hemen TT geçtim.

Reis turkcell uygulamasına gir asistana sor o ne kadar olduğunu söyler sana.
İnternetten de geçersin.

Reis bu arada dün akşam bayiden geçiş işlemlerini tamamladım 15dk da bitti yarın da hattım açılacak.

Yeni hat alımına ve numara taşımaya özel bu kampanya.
a nladım hocam sadece numarayı yeni taşım ak yeterli paket hariç bir ücret yok değil mi 20 tl vergi hariç

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,058
İsim
.
Birkaç arkadaş turkcellden bimcell e geçip geri turkcell e döndü ama TT ye özel bir kural varmıdır sanmam

Veysel35

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
252
İsim
Veysel Tunç
Turkcell den TT ye sonra tekrar turkcell e geçebilir miyim? Bizim bir tanıdık öyle yaptı oldu mu bilmiyorum tabi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,637
Üyeler
162,721
Son üye
Xuhan
Top Bottom