Türktelekom Numara taşıma ve yeni tesis

Arkadaslar turkcelle gectim 1 ay oldu turk telekoma nasil gecicez sadce magazadan mi ve cayma bedeli cok oder miyiz?

Hocam benim anlamadığım numaramızı başka operatöre taşıyınca sim kart değiştirmek zorundamıyız, sim kartı değiştirmeden numara taşıyamıyormuyuz?
Hayır her operatörün kendi simkartını kullanmak zorundasın dün bayiye gittim yeni simkart aldım mesaj geldi yarın dördü yirmi geçe açılacakmış.
Vodafone ile de görüştüm şubeye gitmediğim için otomatik olarak iptalde düşecekmiş hemen TT geçtim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaslar turkcelle gectim 1 ay oldu turk telekoma nasil gecicez sadce magazadan mi ve cayma bedeli cok oder miyiz?
Reis turkcell uygulamasına gir asistana sor o ne kadar olduğunu söyler sana.
İnternetten de geçersin.

Eğer bayiye soran olursa veya geçen olursa yazabilir mi?
Reis bu arada dün akşam bayiden geçiş işlemlerini tamamladım 15dk da bitti yarın da hattım açılacak.

arkadaşlar bir şey şart mı ya da ekstra ücret direkt bu turktelekoma geçmek yeterli mi
Yeni hat alımına ve numara taşımaya özel bu kampanya.

Son düzenleme:
1 ay önce 1000dk + 10gb olan pakete geçtim 265tl'ye. Şimdi bu çıkmış aradım müşteri hizmetlerini cayma bedelin 84tl dedi. Vodafone'a geçecem süre bitmeden yetişirsem tekrar buna geçecem. Yetişemezsem Vodafone'daki 145'tl lik pakete geçecem.

Simdi geldim bayii den her bayide var hatta daha fazla seçeneklerde var altta fotografini ekledim onlarada gecis yapabiliyorsunuz
Alıntıyı görüntüle

Bilemiyorum belli de degil gibi yarinda olabilir yilbasindada
Kardeşim allah razı olsun burdaki bayinin tarifelerden haberi bile yokmuş ne kağıt var ne afiş şu 15 gb lık olanı sisteme yazınca bulmuş geçtim hemen.

Arkadaşlar soran var mı mağazalardan yapılıyor mu acaba prime 30gb tarifesi. Yukarıdaki mesajı görmemişim kb yapılıyormuş

Son düzenleme:
Arkadaşlar ben TT bayi ile görüştüm, türk telekomlu olduğum için başka hatta geçip geri gelecektim, olmuyor 90 gün geçtiğin yerde kalıyorsun dediler. Doğru mudur?

Arkadaşlar ben TT bayi ile görüştüm, türk telekomlu olduğum için başka hatta geçip geri gelecektim, olmuyor 90 gün geçtiğin yerde kalıyorsun dediler. Doğru mudur?
değil ben 15 gün önce vodafone a gecmiştim sonra tt ye gectim

3 ay önce mecburiyetten ttelekoma geçtim 20+5 gb ya 320 tl ödüyorum ben keriz miyim!! Paylaştığın için teşekkür ederim dostum şimdi turkcell e geri dönücem, saçma fiyat politikalarını başlarına çalsınlar bye bye telekOM
Cayma bedeli varmı bende Vodafone de 490 veriyorum 30 GB internete hicbirsey sınırsız değil wp hariç

Hayır her operatörün kendi simkartını kullanmak zorundasın dün bayiye gittim yeni simkart aldım mesaj geldi yarın dördü yirmi geçe açılacakmış.
Vodafone ile de görüştüm şubeye gitmediğim için otomatik olarak iptalde düşecekmiş hemen TT geçtim.

Reis turkcell uygulamasına gir asistana sor o ne kadar olduğunu söyler sana.
İnternetten de geçersin.

Reis bu arada dün akşam bayiden geçiş işlemlerini tamamladım 15dk da bitti yarın da hattım açılacak.

Yeni hat alımına ve numara taşımaya özel bu kampanya.
a nladım hocam sadece numarayı yeni taşım ak yeterli paket hariç bir ücret yok değil mi 20 tl vergi hariç

Cayma bedeli varmı bende Vodafone de 490 veriyorum 30 GB internete hicbirsey sınırsız değil wp hariç
Var 650 tl cayma bedeli çıktı ama ona rağmen halen daha turkcel daha avantajlı bide ben turktelekoma gıcık olduğum için geçiş yapıyorum

Birkaç arkadaş turkcellden bimcell e geçip geri turkcell e döndü ama TT ye özel bir kural varmıdır sanmam

Turkcell den TT ye sonra tekrar turkcell e geçebilir miyim? Bizim bir tanıdık öyle yaptı oldu mu bilmiyorum tabi

Geri