🔥İndirim 🔥🔥TürkTelekom Faturalı Yeni Yıldız Tarifeler Koşun 20 GB 195 TL, 40GB 295 TL🔥🔥

Bursa da oturanlar 2 kere düşünsün. Ben düşünmedim pişman oldum.
Turkcell den sonra pişman ettirdi. Ne internet çekiyor ne doğru düzgün telefonla konuşabiliyorum. Evimde bazen hat yok yazdığı oluyor. Merkezde ve yüksek katlı apartmanda oturuyorum.
Turktelekoma geçmeden önce istediğim zaman bağlanabildiğim müşteri hizmetlerine artık bağlanmak imkansız hale geldi. Gerçi bağlansanda bir şey fark etmiyor.
Ucız etin yahnisi misali 1 sene katlanıcam mecbur...
Neden 1 sene bekliyorsunuz ki birkac günlük farkı ödeyip başka operatöre geçin.

Antalya için bilgisi ve önerisi olan söyleyebilirse sevinirim. 2 aya Turkcell bitiyor, fakat aylık 500 TL 60 GB paket veriyor yenileme için. Eğer Antalya'da iyiyse Turk Telekom geçebilirim bu fiyatlarla gerçekten uygun yani.

Turk telekoma geçtim pişman oldum gene. Türk telekomda internet aşırı fazla gidiyor. Vodafonede hediyeler vs 18 gb internetten ay sonu 5-10 gb boşta kalıyordu ve dolu dolu kullanıyordum video vs çekinmeden izliyordum . 2 hafta oldu turk telekoma geçeli bu 1 haftada 10 gb internet gitti.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Neden 1 sene bekliyorsunuz ki birkac günlük farkı ödeyip başka operatöre geçin.
Merhaba hocam ben vodafoneden turk telekoma geçeli 1 hafta oldu tekrar vodafone geçsem bütün cayma bedelinimi ödüyorum .

Ankara'nın çoğu lokasyonunda çekmeyen sağlayıcıdır, bilgilerinize..

Ankara'nın çoğu lokasyonunda çekmeyen sağlayıcıdır, bilgilerinize..
Bu bilgi doğru Ankara'da oturanlar sağına soluna sorsun ilgili konumda çekiyorsa geçsin. Zindan da oturup köşede çekmiyor diyenleri konu dışı tutuyorum.

Türk telekom faturasız kullanıyorum bu tarifelerden birine geçebiliyor muyum?

Antalya için bilgisi ve önerisi olan söyleyebilirse sevinirim. 2 aya Turkcell bitiyor, fakat aylık 500 TL 60 GB paket veriyor yenileme için. Eğer Antalya'da iyiyse Turk Telekom geçebilirim bu fiyatlarla gerçekten uygun yani.
Antalya'da hemen hemen heryerde çekiyor. Kızılarık'ta oturuyordum gayet memnundum. Evlendim Sütçüler'e taşındım henüz çekmeme problemi yaşamadım. Fakat internet hızında hissedilir bir düşüş var lakin kullanıma engel değil

Antalya'da hemen hemen heryerde çekiyor. Kızılarık'ta oturuyordum gayet memnundum. Evlendim Sütçüler'e taşındım henüz çekmeme problemi yaşamadım. Fakat internet hızında hissedilir bir düşüş var lakin kullanıma engel değil
Ben Toros Mah'de oturuyorum, eski İl Sağlık Müdürlüğünün oralarda, muhtemelen aynı şekilde çekecektir ama Turkcell'e de alışınca pişman olmakta istemiyorum. 150 TL * 12 için

Ben Toros Mah'de oturuyorum, eski İl Sağlık Müdürlüğünün oralarda, muhtemelen aynı şekilde çekecektir ama Turkcell'e de alışınca pişman olmakta istemiyorum. 150 TL * 12 için
Ben 2 sene Turkcell kullandım fiyatı uygun diye geçtim Türk Telekom'a. Aralık ayında bitecek taahhüt,şimdiye kadar pişman olmadım.

Ben 2 sene Turkcell kullandım fiyatı uygun diye geçtim Türk Telekom'a. Aralık ayında bitecek taahhüt,şimdiye kadar pişman olmadım.
Bu devirde 500 TL 60 GB gerçekten Turkcell için bile pahalı değil aslında ama Turk Telekom kafa karıştırdı 350 TL'ye aynı internetle. Peki internette anormallik var mı 60 GB hissettirmiyor gibi ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çünkü ben Turkcell'de her ay 30'u geçemiyorum bile, çok aktif kullanmasam da iş yerinde kendi internetimdeyim mesela hatta ev harici.

Geçen bende böyle bi kampayaya dahil oldum ama hiçbir yerde cekmıyor ne evde ne iş yerınde resmen kanser ettı benı cayma bedelsin nasıl iptal edebilirim ben bunları

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,206
Üyeler
183,075
Son üye
walith
Geri