🔥İndirim Yıldızlı Günlere Özel Fırsat 10GB - 1000DK - 250SMS - 150 TL

Allahtan benim olduğum yerde tüm hatlar çekiyor aralarında gezip duruyom

Bende bu durumdaydım. Twitterden bir güzel döşedim. Ondan sonra saçma sapan paket önerdiler. Her arayışta size özel paket üretiyorlar. Laf edersen aynı paketleri sana da öneriyorlar. Ama bu kadar uğraşmamamız lazım. Adamlar kanunsuz son ay cayma bedeli çıkarıyor. ( Türk Telekom) İşin kurnazlığını bulmuşlar. Paket bedeli 1500 TL yapıp 1300 TL indirip yaparak paketi 200 TL fiyata veriyorlar. Son ay geçince 1500 TL kilitliyorlar. Paranı geri alıyorsun ama kaç ayda. O para enflasyon olarak eriyor tabi ki. Şikayet felan etmeye değmiyor. Uğraştığımızla kalıyoruz.
Ben de yazdım bakalım. Ne olacak merak ediyorum.
1760359036285.webp

turk telekom kullaniyorum. taahhutumun bitmesine 13 gun kaldi. cayma bedelimi ogrenmek icin aradim. son ay icerisinde oldugum icin cayma bedelim olmadigini soyledi. ben de bir cok turk telekom musterisine ayni bu sekilde soylendigini fakat operator degistirdiklerinde fahis cayma bedelleri yansitildigini soyledim. 4 Ekim 2025 tarihinde alinan kararla birlikte son ayinda olan kullanicilara artik cayma bedeli yansitilmayacagini soyledi.

turk telekom olan baska arkadaslardan arayip dedigimi teyit edebilecek birisi varsa sevinirim
Olay doğru. 4 Ekim olayı yanlış. Nisan'dan beridir son ay geçenlerden cayma bedeli alıyorlar. En temiz yöntem taahhüt bitince faturasıza geçip operatör değiştirmek. Onun haricinde ortalama 1000 küsür TL kilitliyorlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

açma kapama nasıl alıyorlar son ay ya ? vay arkadaş saçma geldi fatura geçikmediyse ödememen lazım ?
Bize saçma, kanuna aykırı. Ama yapıyorlar.

Olay doğru. 4 Ekim olayı yanlış. Nisan'dan beridir son ay geçenlerden cayma bedeli alıyorlar. En temiz yöntem taahhüt bitince faturasıza geçip operatör değiştirmek. Onun haricinde ortalama 1000 küsür TL kilitliyorlar.

Bize saçma, kanuna aykırı. Ama yapıyorlar.
Turkcell den sorgulatıyorum ve cayma bedeli çıkmıyor. Taahhüdümün bitmesine 10 gün var. Bence sorgulatmadan geçenlerde sorun oluyordur.

ben de vodafoneye geçtim 20gb 120 küsür liraydı ama benim de çekmiyor. telekomdayken de çok memnun değildim taahhüt bitsin 13 yıl sonra tekrar turkcelle geçeceğim
Freezone avantajları için yedek hat olarak aldım merak edip hızına baktım bu şekildi.Bimcell(Türk Telekom)’da bile 150 mbpsi gördüm bazı bölgelerde ama bizim burada genel olarak rezalet Vodafone’nin max 10mbps gördüm.

Ekler

• IMG_20250412_002330_Original.webp
    IMG_20250412_002330_Original.webp
    85.4 KB · Hit: 21
Turkcell den sorgulatıyorum ve cayma bedeli çıkmıyor. Taahhüdümün bitmesine 10 gün var. Bence sorgulatmadan geçenlerde sorun oluyordur.
Zaten Turkcell ve Vodafone'de son ay cayma bedeli çıkmaz. Problem sadece Türk Telekom tarafında geçerli.

Turkcell Müşteri Hizmetleri X hesabı ile şuan pazarlık içindeyiz :D

aynen ben de turkcelldeydim yeni bitti en ucuz verdikleri faturalı paket 15gb 500TL :D 3 kere görüştüm düzgün bir paket vermediler hatta bayiye gittiğimden direkt bana başka hatta geç dediler ben de şuan hat değiştirmek durumunda kaldım

Eyvallah kurye ne kadar sürede geliyor 2 3 günü buluyor mu?

bugün başvurdum, 1 saat önce 14 ekim için adresinize geleceğiz diye mesaj geldi

Geri