🔥İndirim 🔥🔥TürkTelekom Faturalı Yeni Yıldız Tarifeler Koşun 20 GB 195 TL, 40GB 295 TL🔥🔥

Türk Telekomluyum yıllardır metro ve asansörde bile çekiyor. Konum istanbul

Daha bugün 320 tl ye 25 gb veren pakete geçtim Turkcellde . Buna geçince cayma bedeli cok mu ödüyorum nasıl oluyor ? Geçeceğimden değil de merak ettim bu cayma olayı sonlara doğru mu artıyor , ilk günlerde az mı ödeniyor

Bu devirde 500 TL 60 GB gerçekten Turkcell için bile pahalı değil aslında ama Turk Telekom kafa karıştırdı 350 TL'ye aynı internetle. Peki internette anormallik var mı 60 GB hissettirmiyor gibi ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çünkü ben Turkcell'de her ay 30'u geçemiyorum bile, çok aktif kullanmasam da iş yerinde kendi internetimdeyim mesela hatta ev harici.
Hayır hocam herhangi bir anormallik yok. Ben Turkcell kullanıyorken de 40 GB kullanıyordum,TT'de de 40 GB kullanıyorum. Hatta 20 GB Sosyal Medya + 20 GB İnternet kullanıyorum. Şimdiye kadar yetmemezlik yaşamadım. Fiyat/performans şimdiye kadar benim için.

Daha bugün 320 tl ye 25 gb pakete geçtim Turkcelle . Buna geçince cayma bedeli cok mu ödüyorum nasıl oluyor ? Geçeceğimden değil de merak ettim bu cayma olayı sonlara doğru mu artıyor , ilk günlerde az mı ödeniyor
Taahhütte imzaladığınız/kabul ettiğiniz tarihe ne kadar çok yaklaşırsanız o kadar az çıkıyor.
Mesala ; 01.10.2026 tarihinde tahhütünüz bitiyor,bu tarihe yaklaştıkça cayma bedeli azalıyor. 01.12.2026 tarihinde 2500TL (farazi tutar verilmiştir.) çıkan cayma bedeli 01.02.2027 tarihinde 2300 TL çıkabilir.

uzun zamandır telekom kullanıcısıyım. 40 gb için 511TL ödüyorum. haksızlık :(

Başvurdum, arıyorlar, telefonu açıyorum ses vermeden kaapanıyor 2'dir, çok garip.

Hayır hocam herhangi bir anormallik yok. Ben Turkcell kullanıyorken de 40 GB kullanıyordum,TT'de de 40 GB kullanıyorum. Hatta 20 GB Sosyal Medya + 20 GB İnternet kullanıyorum. Şimdiye kadar yetmemezlik yaşamadım. Fiyat/performans şimdiye kadar benim için.

Taahhütte imzaladığınız/kabul ettiğiniz tarihe ne kadar çok yaklaşırsanız o kadar az çıkıyor.
Mesala ; 01.10.2026 tarihinde tahhütünüz bitiyor,bu tarihe yaklaştıkça cayma bedeli azalıyor. 01.12.2026 tarihinde 2500TL (farazi tutar verilmiştir.) çıkan cayma bedeli 01.02.2027 tarihinde 2300 TL çıkabilir.
İşin özü bugün yeni geçtiğim için farklı firmaya geçersem en yüksek taahhüt cayma bedelini şu an öderim. Taahhüt bitimine yaklaştıkça da ücret azalıyor. Teşekkürler

çekmeyen telefon hattını kim ne yapsın? turkcell bile en iyi operatör olmasına rağmen, bana göre kalitesi çok kötü. türkiyenin alt yapı sorunundan kaynaklanıyor. diyanete harcadıkları paranın yarını buraya harcasalar. dünyanın en güçlü internetini bedava kullanırdık. dünyanın en hızlı interneti ve en ucuz interneti bizde olurdu. depremde insan hayatı kurtaran bir şeye yatırım yapmak yerine, milletin parasını millete kılıç sallayanlara veriyorlar.

Geri