Recaizade Mahmut Ekrem
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 985
2 gün daha uzatmışlar. Genelde bir kere uzatırlar sonra kapatırlar.
Her yıl yenileniyorBaktım bu ay sonmuş zaten o kampanya
Taahhütü yemiş olmayasınSabah 5te geçiş olmuş. Uyanınca sim kartı taktım az önce. Arama yapabildim ama internet "E" gösteriyor. Ayvayı yedikAma SMS de gelmiyor. Halen adam akıllı çekmiyor da olabilir. Başıma bela almadım umarım ya.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Uygulamada güncel tutar 603,87tl diyor? Niye böyle
Hocam bundan önceki 130 liralık olana geçtiğimd2 benim de başıma aynısı gelmişti. Gün sonuna kadar düzelmişti faturam, 2 tane ayrı indirim tanımlaması yapılmıştı. Türk telekomun sistemler baya yavaş işliyor anlaşılan.Sabah 5te geçiş olmuş. Uyanınca sim kartı taktım az önce. Arama yapabildim ama internet "E" gösteriyor. Ayvayı yedikAma SMS de gelmiyor. Halen adam akıllı çekmiyor da olabilir. Başıma bela almadım umarım ya.
Uygulamada güncel tutar 603,87tl diyor? Niye böyle
Hocam bundan önceki 130 liralık olana geçtiğimd2 benim de başıma aynısı gelmişti. Gün sonuna kadar düzelmişti faturam, 2 tane ayrı indirim tanımlaması yapılmıştı. Türk telekomun sistemler baya yavaş işliyor anlaşılan.
O ne alaka ya? Zaten geçince otomatik taahhüt veriyorsun.Benim de düzeldi hocam. Ama iki gündür SMS geliyor taahhüt sözü için SMS atın diye. Atmazsak yüksek yazarlar mı bilemedim arayayım ben müşteri hizmetlerini
Arkadaşlar bende fatura 100 TL olarak gözüküyor.Hocam bundan önceki 130 liralık olana geçtiğimd2 benim de başıma aynısı gelmişti. Gün sonuna kadar düzelmişti faturam, 2 tane ayrı indirim tanımlaması yapılmıştı. Türk telekomun sistemler baya yavaş işliyor anlaşılan.
Nası yaArkadaşlar bende fatura 100 TL olarak gözüküyor.
bitmiş.Hala devam ediyor mu bu kampanya
ya da benzer bir kampanya da olabilir