🔥İndirim Yeni Muhteşem 20GB Tarifesi 155 TL

Güncel tarifem 20 GB internet 1000 dakika 250 SMS 356 lira veriyorum 9 mart'a kadar taahhüdüm var geçiş yapabiliyor muyum istersem şu anda

Güncel tarifem 20 GB internet 1000 dakika 250 SMS 356 lira veriyorum 9 mart'a kadar taahhüdüm var geçiş yapabiliyor muyum istersem şu anda
cayma bedeli ödersin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

182 tl olan 20 gb pakete geçmiştim 27 lira fark var arada 155 tl tt de sanırım tekrar uğraşmaya değmez diye düşünüyorum
155 dediginiz turk telekomsa degmez vodafone turk telekomdan daha iyi yaşadığınız bölgeye bağlı yinede.

faturasıza geçildiğinde 3 ay çıkamazsın gibi bir muhabbet söz konusu mu acaba bilginiz var mı

Turkcell deyim tahhütümün bitimine 22 gün var, bu ne kadar cayma bedeli olduğunu nereden görebilirim?

Mağazaya giderek işlemleri hallettim. Haber veren arkadaşa çok teşekkür ediyorum. Umarım sorunsuz tamamlarız süreci.

teşekkürler vodafone dolandırmasından buna geçeyim bende taahhüt bitiyor. 30 gb 370 lira en ucuzu bu buna geçin diye aradılar bu gün o.O2 vay canına ne ucuz

Taahhütüm 15 eylülde bitecekmiş şimdi ttye geçmek istesem cayma bedeli falan ödeyecek miyim ?

yeni üyelere özel mi bu paket. şu anda bimcell kullanıyorum. buna geçmek baya bi mantıklı olacak. bimcell'den türk telekoma direkt geçiş yapabilir miyim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,277
Üyeler
183,088
Son üye
furkanellibes
Geri