🔥İndirim Yeni Muhteşem 20GB Tarifesi 155 TL

40 gb olan tarife de her hafta espresso lab kodu hediye ediyor 130x4=520 lira ediyor tarife ücretsiz gelmiş oluyor

40gb olana geçtim fiyatı baya iyi internet sitesinden geçemedim m.hizmetlerini arayıp geçtim

Genelde ağustos ayında böyle f/p tarifeler geliyor ondan sonra kol gibi geçiriyorlar bu aylarda yeni tarifeye geçmek en mantıklısı ben 500 lira ödedim taahüt cayma bedeli olarak aklınızda fiyat belirmesi açısından sizde bu fiyatlara yakın ödersiniz tt den vodafone a geçtim

Genelde ağustos ayında böyle f/p tarifeler geliyor ondan sonra kol gibi geçiriyorlar bu aylarda yeni tarifeye geçmek en mantıklısı ben 500 lira ödedim taahüt cayma bedeli olarak aklınızda fiyat belirmesi açısından sizde bu fiyatlara yakın ödersiniz tt den vodafone a geçtim
Aynı şeyi düşünüyorum 42 gün kaldı taahhüte bi de il dışındayım hat babamın üstüne

TT abonesi olduğum için geçemedim faturasıza geçip tekrar faturalı yaparsam olabilirdi müşteri hzımetleri 31 gün bekleme süresi var dedi paketin süreside 2 gün zaten ama 40 gb olan paket çok iyi

Geri