Ben fiyatları kabul etmeyince turkcell faturasıza geçmiştim, 20 gün oluyor. Herhangi bir sorun olmaz değil mi geçebilirim faturalı şekilde türk Telekoma
Önemli değil ki çok az bir miktar cayma çıkar veya hiç çıkmaz geçin direkt.Turkcell tahattüm 20 gün sonra bitiyor![]()
Bimcelldeyim ve bıktın bundan neye geçeyim sizce![]()
Tüm Faturalı Tarifeler | Türk Telekom
Yeni müşterilere özel faturalı tarifeler! Avantajlı konuşma ve internet paketleri Türk Telekom'da.bireysel.turktelekom.com.tr
Alıntıyı görüntüle
Son 1 ay kala cayma bedeli ödemeden geçiş yapma hakkınız var. Yine de teyit etmek amaçlı sorabilirsinizTurkcell tahattüm 20 gün sonra bitiyor![]()
vodofone taahütüm 10 gün kaldı geçsem cayma bedeli ödermiyim?
Şaşmaz tarifesindeyim nisanda bitiyor taahhütüm, geçebilirmiyim buna ?
son 30 gün kala cayma bedeli ödemeden hattınızı taşıyabilir paket değiştirebilirsiniz hatta isterseniz numarayı komple iptal edebilirsiniz.Turkcell 200tl olan kampanyaya geçiş başlatmıştım. Cumartesi günü sim kart için randevu ayarladım. Yinede bu tarifeye geçiş yapabilir miyim? Vodafone kullanıyorum.
Sim kartı almadıysan randevuyu iptal edip başvurabilirsin.Turkcell 200tl olan kampanyaya geçiş başlatmıştım. Cumartesi günü sim kart için randevu ayarladım. Yinede bu tarifeye geçiş yapabilir miyim? Vodafone kullanıyorum.