Eyw2 gün 9saat
Edemezsin en erken geçiş tamamlanınca başka yere başvurabilirsin tekrardan.ben sim kartını aldım vodefoneden iptal edemem heralde şuan 2 gün sonra geçiş yapılacak mesajı geldi iptal edip geçebilir miyim ?
Aynı şeyi düşünüyorum 42 gün kaldı taahhüte bi de il dışındayım hat babamın üstüneGenelde ağustos ayında böyle f/p tarifeler geliyor ondan sonra kol gibi geçiriyorlar bu aylarda yeni tarifeye geçmek en mantıklısı ben 500 lira ödedim taahüt cayma bedeli olarak aklınızda fiyat belirmesi açısından sizde bu fiyatlara yakın ödersiniz tt den vodafone a geçtim
182 tl olan 20 gb pakete geçmiştim 27 lira fark var arada 155 tl tt de sanırım tekrar uğraşmaya değmez diye düşünüyorumEdemezsin en erken geçiş tamamlanınca başka yere başvurabilirsin tekrardan.
vodafone ise 40 günlük cayma bedeli çok bir şey değil 50-100tl arasıdır arayıp öğreninAynı şeyi düşünüyorum 42 gün kaldı taahhüte bi de il dışındayım hat babamın üstüne
turkcell kullanıyorum 490tl gösterdi uygulamada arayıp da soracağımvodafone ise 40 günlük cayma bedeli çok bir şey değil 50-100tl arasıdır arayıp öğrenin
ödemezsin ödesende oyle fazla bişey ödemezsin.vodofone taahütüm 10 gün kaldı geçsem cayma bedeli ödermiyim?
hocam eşşekten inip ata binmişsiniz.Turkcelle geçtim kendimi rahtwlmis hissediyorum bay bay bimcell