bende geçtim de çekmiyor hocam illahlah ettirdi
Turkcell kullanıcısıyım. Taahhütüm 10 gün içinde bitiyor.
3 GSM operatörünü de Allah 'a havale ediyorum. Çünkü devlet bu işe el atmadıkça at koşturmaya devam ediyor.
CİMER vs yazdım ama sonuç yok.
Alıntıyı görüntüle
Turkcell 60GB 420 TL 'den verse düşünmeden devam edeceğim ama 420TL 20GB açıkcası vermek istemiyorum.Turkcell kullanıcısıyım. Taahhütüm 10 gün içinde bitiyor.
3 GSM operatörünü de Allah 'a havale ediyorum. Çünkü devlet bu işe el atmadıkça at koşturmaya devam ediyor.
Alıntıyı görüntüle
Bu sadece operatörler için geçerli değil ki her markanın yeni gelen ya da yeni hesap açan kampanyaları var , bankalar , yemek uygulamaları market uygulamaları, alışveriş siteleri .Turkcell kullanıcısıyım. Taahhütüm 10 gün içinde bitiyor.
Alıntıyı görüntüle
Bende bu durumdaydım. Twitterden bir güzel döşedim. Ondan sonra saçma sapan paket önerdiler. Her arayışta size özel paket üretiyorlar. Laf edersen aynı paketleri sana da öneriyorlar. Ama bu kadar uğraşmamamız lazım. Adamlar kanunsuz son ay cayma bedeli çıkarıyor. ( Türk Telekom) İşin kurnazlığını bulmuşlar. Paket bedeli 1500 TL yapıp 1300 TL indirip yaparak paketi 200 TL fiyata veriyorlar. Son ay geçince 1500 TL kilitliyorlar. Paranı geri alıyorsun ama kaç ayda. O para enflasyon olarak eriyor tabi ki. Şikayet felan etmeye değmiyor. Uğraştığımızla kalıyoruz.Turkcell kullanıcısıyım. Taahhütüm 10 gün içinde bitiyor.
Alıntıyı görüntüle
açma kapama nasıl alıyorlar son ay ya ? vay arkadaş saçma geldi fatura geçikmediyse ödememen lazım ?Bende bu durumdaydım. Twitterden bir güzel döşedim. Ondan sonra saçma sapan paket önerdiler. Her arayışta size özel paket üretiyorlar. Laf edersen aynı paketleri sana da öneriyorlar. Ama bu kadar uğraşmamamız lazım. Adamlar kanunsuz son ay cayma bedeli çıkarıyor. ( Türk Telekom) İşin kurnazlığını bulmuşlar. Paket bedeli 1500 TL yapıp 1300 TL indirip yaparak paketi 200 TL fiyata veriyorlar. Son ay geçince 1500 TL kilitliyorlar. Paranı geri alıyorsun ama kaç ayda. O para enflasyon olarak eriyor tabi ki. Şikayet felan etmeye değmiyor. Uğraştığımızla kalıyoruz.
aynen ben de turkcelldeydim yeni bitti en ucuz verdikleri faturalı paket 15gb 500TLTurkcell kullanıcısıyım. Taahhütüm 10 gün içinde bitiyor.
Alıntıyı görüntüle
Eyvallah kurye ne kadar sürede geliyor 2 3 günü buluyor mu?numara taşıma adımından numaranı yazıyorsun hocam seni arıyorlar, bilgilerini alıyorlar paketini seçtiriyorsun, kurye evine gönderiyor hattı. Zaten telefonda birkaç adım var işte soz yazıp 5555'e gönder gibi, basit işlem.