🔥İndirim Yıldızlı Günlere Özel Fırsat 10GB - 1000DK - 250SMS - 150 TL

D3ATHLY

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,068
Numara taşıyarak geçtim bugün, ne kadar sıcak konu incelemedim, bilmiyorum ama 150 TL için 2025 yılına göre bence uygun, 5 gb, 1000 dk, 250 sms 480 TL'lik turkcellden geçtim. Arada ciddi fark var benim için.

Konumdan konuma değişiyor herhalde ama daha yeni Turkcell den, TT geçtim. Turkcel gün içi 150mb download hatta geceleri 250+ bile verirken, TT ort 14mb veriyor hatta bazen onu bile vermiyor anlık kesilmeler oluyor. O yüzden farklı bir operatörden geçecek olanlar kesinlikle farklı bir TT abonesinden kontrol etmeli.

Konumdan konuma değişiyor herhalde ama daha yeni Turkcell den, TT geçtim. Turkcel gün içi 150mb download hatta geceleri 250+ bile verirken, TT ort 14mb veriyor hatta bazen onu bile vermiyor anlık kesilmeler oluyor. O yüzden farklı bir operatörden geçecek olanlar kesinlikle farklı bir TT abonesinden kontrol etmeli.
stabil 5mbit verse ona da okeyim hocam. bazen chatgpt bile yüklenmiyor chatgpt dediğin nedir ki yazı geliyor sadece byte veya kb cinsinden veriler

Online olarak geçince süreç nasıl yapan var mı taahhütüm yeni bitti geçmeyi düşünüyorum da

Yıldırdı türktelekom bezdirdi...
Turkcell olsun parası 2 katı hatta 3 katı fazla olsun dedirttirdi bana. Hiç çekmiyor evde bırak interneti şebeke yok yazıyor. Şehrin göbeğinde üst katlarda oturuyorum birde. Konuşmak için 1 bölge var evde aynı anda 2 kişi konuşamıyoruz.
Cimer e şikayet etmeyi denicem belki taahütü falan ceza ödemeden bozabilirim. Bu gidişle cezayı bile ödemeye razı olucam.
4.5 g yazısını bırak H yi görsem şükrediyorum 2025 yılında evimde şebeke hiç çekmiyor.
Birde çekmeyen internet kullanamadığım halde hızlıca bitiyor...

Katılıyorum Turkcelldeyken 125 megabit alıyordum TT aynı noktada 25 i zor alıyor 15-16 Lara falan düşüyor günün büyük çoğunluğu wifide olduğum için benim için sorun değil sonuçta yarı fiyatına hizmet veriyorlar.

Online olarak geçince süreç nasıl yapan var mı taahhütüm yeni bitti geçmeyi düşünüyorum da

numara taşıma adımından numaranı yazıyorsun hocam seni arıyorlar, bilgilerini alıyorlar paketini seçtiriyorsun, kurye evine gönderiyor hattı. Zaten telefonda birkaç adım var işte soz yazıp 5555'e gönder gibi, basit işlem.

Geri