🔥İndirim Yıldızlı Günlere Özel Fırsat 10GB - 1000DK - 250SMS - 150 TL

Turkcell kullanıcısıyım. Taahhütüm 10 gün içinde bitiyor.
3 GSM operatörünü de Allah 'a havale ediyorum. Çünkü devlet bu işe el atmadıkça at koşturmaya devam ediyor.
CİMER vs yazdım ama sonuç yok.

Tarife.webp

bende geçtim de çekmiyor hocam illahlah ettirdi

Telekom ilk çıktığında geçmiştim, yani isim hattını satın aldığında, sonrasında çekmemeye başladı, vodafone geçtim, 1-2 yıl sonra o da gg oldu. Turkcell'e geçtim, onlar da saplamaktan hiç çekinmiyorlar. Şuanda homeoffice çalışıyorum sadece parasına bakarım valla, wp düşsün önüme yeter ben dışardayken. Ayrıca Turkcell'in çekmediği lokasyonlarda TT uçuyor gibi durumlar da oluyor, tamamen bölgesel bence.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

3 GSM operatörünü de Allah 'a havale ediyorum. Çünkü devlet bu işe el atmadıkça at koşturmaya devam ediyor.

Alıntıyı görüntüle

ben tahhütsüzdüm turkcell'de aylık paketti, hepsi aynı fiyattı, aylarca kullandım şimdi nasıl 150 TL'lik pakete geçiyorum? Hem de 2026'ya girmek üzereyken, bunların Allah'ı yok valla.

Alıntıyı görüntüle
Turkcell 60GB 420 TL 'den verse düşünmeden devam edeceğim ama 420TL 20GB açıkcası vermek istemiyorum.

Şunun net analizini yaparım turkcel 20gb paketim vardı taahhüt bitti direk tt 30 GB geçtim. Aynı kullanımla 10 günde 20gb bitiriyordum turkceli, şuanda tt de 9 gündür 4.5 GB kullanmışım aynı yoğun kullanımla başka bişey demiyorum.

Alıntıyı görüntüle
Bu sadece operatörler için geçerli değil ki her markanın yeni gelen ya da yeni hesap açan kampanyaları var , bankalar , yemek uygulamaları market uygulamaları, alışveriş siteleri .

daha öncesinde 120 tl 5 gb li olan paketi vardi telsiz kullanım ücreti dahil değil 21 tl de onu ekleyin

Adam gibi çeken bir Turkcell var ama maalesef ki fiyatları çok yüksek. TürkTelekom'da Vodafone'da çekmiyor.

20GB 195TL

Alıntıyı görüntüle
Bende bu durumdaydım. Twitterden bir güzel döşedim. Ondan sonra saçma sapan paket önerdiler. Her arayışta size özel paket üretiyorlar. Laf edersen aynı paketleri sana da öneriyorlar. Ama bu kadar uğraşmamamız lazım. Adamlar kanunsuz son ay cayma bedeli çıkarıyor. ( Türk Telekom) İşin kurnazlığını bulmuşlar. Paket bedeli 1500 TL yapıp 1300 TL indirip yaparak paketi 200 TL fiyata veriyorlar. Son ay geçince 1500 TL kilitliyorlar. Paranı geri alıyorsun ama kaç ayda. O para enflasyon olarak eriyor tabi ki. Şikayet felan etmeye değmiyor. Uğraştığımızla kalıyoruz.

Bende bu durumdaydım. Twitterden bir güzel döşedim. Ondan sonra saçma sapan paket önerdiler. Her arayışta size özel paket üretiyorlar. Laf edersen aynı paketleri sana da öneriyorlar. Ama bu kadar uğraşmamamız lazım. Adamlar kanunsuz son ay cayma bedeli çıkarıyor. ( Türk Telekom) İşin kurnazlığını bulmuşlar. Paket bedeli 1500 TL yapıp 1300 TL indirip yaparak paketi 200 TL fiyata veriyorlar. Son ay geçince 1500 TL kilitliyorlar. Paranı geri alıyorsun ama kaç ayda. O para enflasyon olarak eriyor tabi ki. Şikayet felan etmeye değmiyor. Uğraştığımızla kalıyoruz.
açma kapama nasıl alıyorlar son ay ya ? vay arkadaş saçma geldi fatura geçikmediyse ödememen lazım ?

turk telekom kullaniyorum. taahhutumun bitmesine 13 gun kaldi. cayma bedelimi ogrenmek icin aradim. son ay icerisinde oldugum icin cayma bedelim olmadigini soyledi. ben de bir cok turk telekom musterisine ayni bu sekilde soylendigini fakat operator degistirdiklerinde fahis cayma bedelleri yansitildigini soyledim. 4 Ekim 2025 tarihinde alinan kararla birlikte son ayinda olan kullanicilara artik cayma bedeli yansitilmayacagini soyledi.

turk telekom olan baska arkadaslardan arayip dedigimi teyit edebilecek birisi varsa sevinirim

Alıntıyı görüntüle
aynen ben de turkcelldeydim yeni bitti en ucuz verdikleri faturalı paket 15gb 500TL :D 3 kere görüştüm düzgün bir paket vermediler hatta bayiye gittiğimden direkt bana başka hatta geç dediler ben de şuan hat değiştirmek durumunda kaldım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

numara taşıma adımından numaranı yazıyorsun hocam seni arıyorlar, bilgilerini alıyorlar paketini seçtiriyorsun, kurye evine gönderiyor hattı. Zaten telefonda birkaç adım var işte soz yazıp 5555'e gönder gibi, basit işlem.
Eyvallah kurye ne kadar sürede geliyor 2 3 günü buluyor mu?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,097
Üyeler
183,060
Son üye
protokooperasyon
Geri